home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς (βίντεο)

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούσαν για απόπειρα αυτοκτονίας του γυναικοκτόνου
Δολοφονία Φολέγανδρος 30χρονος εισαγγελέα βίντεο νέες αποκαλύψεις

Στα δικαστήρια της Νάξου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς. Ο 30χρονος αυτήν την ώρα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δράστης πέρασε τη νύχτα στο Κέντρο Υγείας του νησιού με τους γιατρούς να του δίνουν εξιτήριο σήμερα το πρωί, κρίνοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σε δηλώσεις τους ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι “χθες το βράδυ δεχτήκαμε μια κλήση από την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης”. Όπως είπαν, “εξετάστηκε από τον κ. Μανωλά που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τις περιπτώσεις αυτές ως νευρολόγος και έκρινε ότι έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί και ο ασθενής είναι μια χαρά. Πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο”.

Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το περιβάλλον του δράστη μιλούσαν χθες Τετάρτη 21 Ιουλίου, το απόγευμα για απόπειρα αυτοκτονίας του. Ωστόσο, οι πηγές της Αστυνομίας δεν επιβεβαίωναν την απόπειρα αυτοκτονίας και σημείωναν πως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας καθώς είχε δηλώσει αδιαθεσία.

Δείτε το βίντεο με τη μεταγωγή του δράστη στον ανακριτή:

Με πληροφορίες από το cyclades24.gr, protothema.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis