home design 800x400

Η ντόπια «επιχειρηματική ελίτ» είδε τον Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Το άγνωστο ραντεβού του Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο – Ποιοί συναντήθηκαν μαζί του και ποιός κανόνισε τη συνάντηση

Με την τοπική «επιχειρηματική ελίτ» συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εθεάθη το απόγευμα της Δευτέρας να πίνει καφέ μια παρέα στο ξενοδοχείο «Μαίναλο» της Τρίπολης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής».

Ωστόσο αναφέρεται ότι δεν επρόκειτο για μία οποιαδήποτε παρέα. Ο λόγος για μια τοπική «επιχειρηματική ελίτ» που δραστηριοποιείται όχι μόνο στην Αρκαδία, αλλά σε όλη την Ελλάδα και σε κάποιες περιπτώσεις στα Βαλκάνια, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στη στήλη υπογραμμίζεται ότι στην παρέα συμμετείχαν οι δύο ισχυρότεροι επιχειρηματίες της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, ο Θ. Πόκας, που ασχολείται με την ανακύκλωση δευτερογενών υλικών, και ο τσιμέντο βιομήχανος Ν. Μελής, ο CEO της EDIL Μ. Λαμπρόπουλος που θα φέρει φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο, ο Δ. Δέμος, αντιπρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας Demos, και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γ. Καϋμενάκης. Παρών και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Τρουπής, αλλά και ο υφ. Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κ. Βλάσης που κανόνισε τη συνάντηση με τους επιχειρηματίες.

Σχόλια

Exit mobile version