home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τα πάνω κάτω στο δρόμο Άργος – Μύλοι

Αυτοκίνητο τούμπαρε στη μέση της παλιάς Εθνικής Οδού, στο ύψος της Σπηλιάς. Τραυματίας ο οδηγός.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

2 σχόλια στο Τα πάνω κάτω στο δρόμο Άργος – Μύλοι
ΕΚΑΒ Αστυνομία

Τα πάνω κάτω είδε ένας οδηγός καθώς κινούταν μεταξύ Άργους και Μύλων, στο ύψος της Σπηλιάς. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, για άγνωστο λόγο, και στη συνέχεια ανατράπηκε στη μέση του δρόμου, στη Παλιά Εθνική Οδό προς Τρίπολη.

Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά από το τροχαίο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατέφθασε στο σημείο, μαζί με την τροχαία που ανέλαβε να ρυθμίσει την κυκλοφορία μέχρι να απομακρυνθεί το τουμπαρισμένο όχημα από το οδόστρωμα.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Πολλά τροχαία έχουμε τώρα τελευταία ή είναι η ιδέα μου; Μια επανεξέταση για δίπλωμα σε όλους ανα 5ετία δεν θα έκανε κακό.. Φυσικά είναι καινοι δρόμοι χάλια αλλά τόσες δεκαετίες δεν είδα κανέναν να ψηφίζει με αυτό στο μυαλό αλλά αν υπάρχει βύσμα.
    Οπότε, αφού δεν θα φτιάξουν οι δρόμοι ούτε σε 100 χρόνια όταν εξοφλήσουμε το δημόσιο χρέος, ας έχουμε καλύτερους οδηγούς.

    1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

      Η επανεξέταση ανά πενταετία ή και ετησίως δεν θα έκανε σίγουρα κακό στην οδήγηση, παρά μόνο στις τσέπες των οδηγών. Ακόμα και μηνιαίες να ήταν οι εξετάσεις οδήγησης όμως, δεν θα άλλαζε κάτι στην οδική συμπεριφορά, γιατί αυτή εξαρτάται από τη νοοτροπία του οδηγού που δεν αλλάζει με το εντατικό εξεταστικό σύστημα. Είναι γενικότερο θέμα παιδείας κι ατομικής ευθύνης, πράγματα δυσπρόσιτα στον μέσο Έλληνα με ανθελληνική συμπεριφορά.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis