home design 800x400
home design 1170Χ320

Ποιο νοσοκομείο της Πελοποννήσου λέει όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Aντίθετοι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Μολάων: «Αντί η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει επιχειρηματολογία πειθούς για τον εμβολιασμό, αποφασίζει να κάνει χρήση μεθόδων επιβολής με έναν αυταρχικό και εκφοβιστικό τρόπο», λένε μεταξύ άλλων σε επιστολή τους προς Κικίλια και Κοντοζαμάνη.

Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, απέστειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων, στη Λακωνία, σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Αντί η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει επιχειρηματολογία πειθούς για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, στηριζόμενη σε επιστημονικές μελέτες και στην πληροφόρηση του κοινού, αποφασίζει να κάνει χρήση μεθόδων επιβολής με έναν ξεκάθαρα αυταρχικό και εκφοβιστικό τρόπο. Χωρίς να έχει στατιστικά στοιχεία – όπως αποδείχθηκε – των εμβολιασμένων υγειονομικών υπαλλήλων και αυτών που έχουν φυσική ανοσία (έχουν νοσήσει), καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υπαλλήλων εκφοβίζοντάς τους με απόλυση ή παύση», σημειώνει μεταξύ άλλων ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του συλλόγου:

«Την περίοδο που μπαίνουμε δυναμικά στο 4° κύμα της πανδημίας, η κυβέρνηση αντί να προσπαθήσει να οχυρώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με προσλήψεις μόνιμων ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, ανακοινώνει συγχωνεύσεις ή και κλεισίματα νοσηλευτικών δομών. Παράλληλα ανακοινώνει την πρόσληψη 4000 μόνιμων νοσηλευτών ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας προσέλαβε 20000 επικουρικούς.

Σε αντίποδα όλων αυτών προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του εμβολιασμού, προκειμένου να θωρακίσει το ήδη διαλυμένο ΕΣΥ. Ο τρόπος όμως είναι εντελώς λανθασμένος.

Αντί η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει επιχειρηματολογία πειθούς για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, στηριζόμενη σε επιστημονικές μελέτες και στην πληροφόρηση του κοινού, αποφασίζει να κάνει χρήση μεθόδων επιβολής με έναν ξεκάθαρα αυταρχικό και εκφοβιστικό τρόπο.

Χωρίς να έχει στατιστικά στοιχεία – όπως αποδείχθηκε – των εμβολιασμένων υγειονομικών υπαλλήλων και αυτών που έχουν φυσική ανοσία (έχουν νοσήσει), καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υπαλλήλων εκφοβίζοντάς τους με απόλυση ή παύση.

Ο εξαναγκασμός και η επιβολή μέτρων φέρνει αντίθετα αποτελέσματα όταν μάλιστα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε την απαγόρευση της άμεσης ή έμμεσης απειλής για εμβολιασμό».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis