home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐα

Πάτρα: Τον έπιασαν την ώρα που περιποιούταν 110 χασισόδεντρα με ύψος 4 μέτρων

Συνελήφθη και δεύτερος καλλιεργητής στο σπίτι του. Αν πουλούσαν την κάνναβη θα έβγαζαν περίπου 220.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντόπισαν φυτεία κάνναβης με συνολικά 110 δενδρύλλια, το ύψος των οποίων έφθανε τα περίπου στα τέσσερα μέτρα!

Ο ένας από τους δύο καλλιεργητές συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω στο εσωτερικό της φυτείας τη στιγμή που περιποιούνταν τα φυτά, ενώ ο δεύτερος άνδρας συνελήφθη στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο ανδρών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν ένα κιλό και 97 γραμμάρια κάνναβης, δέκα αποξηραμένα τμήματα (κλάρες) δενδρυλλίων κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ.

Οι δύο άνδρες θα είχαν συγκομιδή περίπου 55 κιλών κάνναβης και θα αποκόμιζαν σχεδόν 220.000 ευρώ, ως παράνομο περιουσιακό όφελος από την περαιτέρω εμπορία της ναρκωτικής ουσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button