home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάλι έσπασε ο αγωγός – Πάλι διακοπή νερού από τη ΔΕΥΑΝ

Διακοπή υδροδότησης, πάλι, σε Λευκάκια – Ασίνη – Δρέπανο – Τολό
Υδροδότηση Κιβερίου

Για πολλοστή φορά έσπασε ο αγωγός νερού της ΔΕΥΑΝ με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των περιοχών Λευκάκια – Ασίνη – Δρέπανο – Τολό να μείνουν καλοκαιριάτικα και μεσημεριάτικα χωρίς νερό.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο, αφού τα συνεχή σπασίματα του κεντρικού αγωγού, δημιουργούν σοβαρά ζητήματα κάθε τρεις και λίγο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να στερούνται το βασικότερο και πολυτιμότερο αγαθό.

Επιτέλους, πρέπει να δρομολογηθεί η μελέτη και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου που θα φέρει οριστική λύση στο πρόβλημα. Η διαχείριση του νερού στις τοπικές κοινωνίες πρέπει να αντιμετωπίζεται με σύνεση και υπευθυνότητα και όχι με πρόχειρα μπαλώματα που απλώς παρατείνουν το πρόβλημα και δεν δίνουν οριστική λύση.

Προς παρόν, πάντως, έχετε το νου σας οι κάτοικοι των προαναφερόμενων περιοχών διότι όπως ανακοινώθηκε από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. «λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης σήμερα την 20η/7/2021 από τώρα έως τις μεσημεριανές ώρες στους οικισμούς : Λευκάκια – Ασίνη – Δρέπανο – Τολό».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis