home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στη Μεσσηνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε βίντεο από την επίσκεψη στην Τριφυλία

Σε εξέλιξη η πρωθυπουργική επίσκεψη στην Πελοπόννησο, η οποία ξεκίνησε από τη Δυτική Μεσσηνία και θα ολοκληρωθεί στην Τρίπολη.

Στο λιμάνι του Μαράθου βρέθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί ενημερώθηκε για την πορεία των έργασιών από τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη και τον πρόεδρο του πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Νίκο Αλεξανδρόπουλο, καθώς και από τους τεχνικούς υπευθύνους του έργου.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας επεσήμανε, ότι το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2022, ενώ τοπικοί αλιείς εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τον τρόπο που ξεκίνησε το έργο θεωρώντας ότι έπρεπε πρώτα να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα.

Ξεκίνησε από τους Γαργαλιάνους

Από την Τριφυλία και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Ελαιώνας” στους Γαργαλιάνους ξεκίνησε σήμερα η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύεται από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς η επίσκεψη είναι προσανατολισμένη στα αγροτικά ζητήματα. ειδικότερα μαζί του βρίσκονται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και οι υφυπουργοί Γιάννης Οικονόμου και Φωτεινή Αραμπατζή.

Παρόντες κατά την υποδοχή του κ. Μητσοτάκη ήταν οι βουλευτές Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης και ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης.

Βίντεο & πληροφορίες: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis