home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Συνεργαστείτε με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που θα έρθουν να σας εμβολιάσουν στο σπίτι

Τι αναφέρει η εγκύκλιος που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, προς όλους τους ιερείς και εφημερίους των Ι. Ναών της Μητροπόλεως.

Τη συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας προς τα κλιμάκια διενέργειας εμβολιασμών του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι προβλέπει εγκύκλιος του Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομου προς όλους τους ιερείς και εφημερίους των Ι. Ναών της Μητροπόλεως.

Όπως αναφέρει στην εγκύκλιό του ο Μητροπολίτης «Κατόπιν της κοινής προσπάθειας μεταξύ των δήμων της Ι. Μητροπόλεως και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, με αίσθημα ευθύνης και αγάπης έναντι των συνανθρώπων μας , αναφορικά με τη διενέργεια των εμβολιασμών και την προάσπιση της υγείας ως πολυτιμότερου αγαθού και δωρεάς του Θεού προς τον άνθρωπο, σας καλούμε να συνεργαστείτε, με τα των υπευθύνων ιατρών και των κλιμακίων του ΕΟΔΥ , οι οποίοι θα επισκεφθούν τις τοπικές κοινότητες της επαρχίας μας και θα προβούν σε εμβολιασμούς γερόντων και μη δυναμένων να μετακινηθούν στις μεγάλες πόλεις».

«Ως εκ τούτου θα σας παρακαλέσω να παράσχετε οποιανδήποτε δυνατή βοήθεια και συνεργασία , προς την καλυτέρα διευκόλυνση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» η οποία θα είναι ουσιαστικά βοήθεια και αρωγή στον συνάνθρωπο. Οντας βέβαιο ότι αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του γεγονότος και των κρισίμων ημερών που διερχόμαστε, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και συναντίληψη» καταλήγει ο Μητροπολίτης.

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button