home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Τι ζήτησε ο Μαλτέζος από Μητσοτάκη

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας είχε συνομιλία με το πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη και του έθεσε ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. Αργολίδας.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Αργολίδα: Τι ζήτησε ο Μαλτέζος από Μητσοτάκη

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μαζί με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα πραγματοποίησε το πρωί περιοδεία στη δυτική Μεσσηνία, επισκεπτόμενος μονάδες του πρωτογενή τομέα, το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης, το Φιλιατρινό φράγμα, καθώς και τον ανακαινισμένο ναό της Μεταφόρτωσης του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη.

Ακολούθως, το μεσημέρι, έκανε αυτοψία στο εργοτάξιο της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων και τον υπό κατασκευή ΧΥΤΥ στην Παλαιόχουνη, στην Αρκαδία.

Νωρίς το απόγευμα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με τον οποίον είχε συνεργασία και ακολούθησε συνάντησή του με τους αντιπεριφερειάρχες και τους συμβούλους της περιφερειακής Αρχής.

Στη συνέχεια, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, έγινε η Συνδιάσκεψη για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που διοργάνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για τη νέα ΚΑΠ, εκτός από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, μίλησαν ακόμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός και οι υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και Φωτεινή Αραμπατζή αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, όπως επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες του εν λόγω υπουργείου.

Ποια θέματα έθεσε ο Μαλτέζος σε Μητσοτάκη

Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Μεσσηνία και Αρκαδία υπήρξε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Είχα την τιμή και τη χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στην Περιφέρειά μας κατά τη συνεργασία του με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, όπου του τέθηκαν και τα σημαντικότερα θέματα της Αργολίδας.

Τέθηκε ως υψίστης σημασίας η αναγκαιότητα δημιουργίας του νέου νομαρχιακού νοσοκομείου στην Αργολίδα. Επίσης το ζήτημα της δημοπράτησης του έργου του Αναβάλου για την Ερμιονίδα, αναστρέφοντας έτσι την επερχόμενη ερημοποίησή της.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός ανήγγειλε τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, δίνοντας ελπίδα ουσιαστικής ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis