home design 800x400
home design 1170Χ320

Φολέγανδρος: Νέες απίστευτες αποκαλύψεις για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Δείτε βίντεο κατά τη μεταγωγή του 30χρονου από το Βραχάτι στην Εισαγγελία Νάξου – Σύμφωνα με την ομολογία του τη σκότωσε γιατί πήραν λάθος δρόμο – Φοβόταν ότι της παρακολουθούσε το τηλέφωνο, αποκάλυψε ο Κούγιας.
Δολοφονία Φολέγανδρος 30χρονος εισαγγελέα βίντεο νέες αποκαλύψεις

Στην εισαγγελέα Νάξου οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο 30χρονος καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από το Βέλο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Αφού του απαγγελθούν κατηγορίες για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και έχει βυθίσει στο πένθος την Κορινθία, αναμένεται να πάρει προθεσμία λίγω ημερών για να απολογηθεί.

Δείτε πλάνα του Cyclades24.gr απο το νησί της Νάξου κατα την μεταφορά του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση νεαρού από το Βραχάτι με σκάφος του Λιμενικού καθώς σήμερα δεν υπήρχε επιβατηγό πλοίο απο τη Φολέγανδρο στη Νάξο.

Όπως είπε στις Αρχές, οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη τράπηκε σε φυγή.

Δείτε βίντεο κατά τη μεταγωγή του στην εισαγγελία Νάξου:

Την σκότωσε επειδή πήραν λάθος δρόμο!

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε στην ομολογία του ο 30χρονος όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν με την 26χρονη επειδή πήραν λάθος δρόμο.

Σύμφωνα με το Open, το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία του νησιού της Φολεγάνδρου αλλά έχασαν τον δρόμο. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της. Ο 30χρονος φέρεται να κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στο να την πετάξει από τα βράχια.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά τη διάρκεια του τσακωμού εκείνος κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα, εκείνος την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι «ήταν η κακιά η ώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

«Η Γαρυφαλλιά φοβόταν ότι της παρακολοθούσε το τηλέφωνο»

Η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο δράστης παρακολουθούσε το κινητό της και τα μηνήματά της. Τους φόβους μάλιστα αυτούς μοιράστηκε με τη μητέρα της όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης.

Σημαντικές πληροφορίες έδωσε ο κ. Κούγιας και για την οικογένεια της 26χρονης, με τον οποίο τον συνδέουν φιλικοί δεσμοί, αφού από εκεί κατάγεται ο πατέρας του γνωστού ποινικολόγου.

«Το τι έχει διαπιστώσει η αστυνομία, το τι έχει διαπιστωθεί επιστημονικά από την ιατροδικαστική έκθεση, από το DNA, τα αποτυπώματα θα το πληροφορηθούμε όταν θα έχουμε στα χέρια μας την δικογραφία. Η προανάκριση, διαδικαστικά, δεν έχει τελειώσει. Δυο αξιωματικοί του τμήματος διώξεως εγκλημάτων κατά της ζωής πήγαν στη Φολέγανδρο για να ολοκληρώσουν την δικογραφία. Προβλέπω ποια θα είναι η ποινική δίωξη, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Αναφορικά στα βήματα που ακολουθούν, όπως είπε, μετά την παρουσία του κατηγορούμενου ενώπιον του εισαγγελέα, θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. «Σε αυτό το στάδιο έχει πρόσβαση στη δικογραφία μόνο ο κατηγορούμενος και η υπεράσπισή του», διευκρίνισε.

«Θα ζητούσε μια σειρά ανακριτικών πράξεων που έχουν σχέση με τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές των παιδιών», αποκάλυψε.

«Γνωρίζω τους γονείς της κοπέλας επειδή ο πατέρας μου είναι από το Βέλο Κορινθίας, με τον πατέρα της γνωριζόμαστε παιδιόθεν. Πρόκειται για μια από τις αξιοπρεπέστερες οικογένειες. Επικοινώνησα με τον πατέρα της τα μεσάνυχτα μου είπε με λυγμούς ότι θέλει να αναλάβω την υπεράσπιση. Μίλησα πριν λίγο με τη μητέρα και μου έδωσε δύο πληροφορίες. Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλίας ήταν περίπου 1 χρόνο, εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο. Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρχε μια ανησυχία της Γαρυφαλλίας. Ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο», ανέφερε.

«Αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας και μετά από έρευνα της μητέρας διαπίστωσε ότι είναι εφικτό», πρόσθεσε.

«Ήταν καταβεβλημένη η μητέρα και μου είπε πως θα ήθελε να έχουμε μια συζήτηση οι δυο μας», τόνισε.

Δείτε παρακάτω τι είπε ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος στο δελτίο ειδήσεων του Mega:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis