Home design
home design

Αργολίδα: Τρώνε τον Μπακέτο από τη ΝΟΔΕ;

Με εντολή Μητσοτάκη ξεκινούν οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. – Ζυμώσεις και παρασκήνιο στις «γαλάζιες» τοπικές οργανώσεις – Ο ρόλος δημάρχων, βουλευτή και περιφερειακών συμβούλων

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

1 σχόλιο στο Αργολίδα: Τρώνε τον Μπακέτο από τη ΝΟΔΕ;

Όταν ορίστηκε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ο Ανδριανός Δήμας, γνωστός στην Αργολίδα ως Μπακέτος, κάποιοι νεοδημοκράτες δεν είδαν την κίνηση αυτή του κόμματός τους με καλό μάτι. Παρόλα αυτά συμβιβάστηκαν αποδεχόμενοι το νέο πρόεδρο ως κατάλληλη επιλογή για την αντικατάσταση του νυν αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη που είχε ασυμβίβαστο να παραμείνει στην κομματική του θέση, γιατί το καταστατικό της Ν.Δ. δεν το επιτρέπει. Έτσι κύλησε η περίοδος της προεδρίας του ήρεμα και όσοι δεν τον ήθελαν σε αυτό το κομματικό πόστο, ηρέμησαν.

Σήμερα όμως, βγαίνουν και πάλι μπροστά ρίχνοντας στο εσωκομματικό τραπέζι των διαβουλεύσεων ονόματα άλλων τοπικών στελεχών, μεταξύ των οποίων και ενός στελέχους από το Άργος.

Ο Μπακέτος, ήρεμα από την πλευρά του όμως ενδιαφέρεται να συνεχίσει να οδηγεί τοπικά το κόμμα του, από το “στρατηγείο” του, την ταβέρνα που διατηρεί σε χωριό της Αγίας Τριάδας, συζητώντας καθημερινά τις εξελίξεις με τους πολλούς – ακόμα και από άλλους πολιτικούς χώρους – φίλους ή πελάτες που τον επισκέπτονται. Παράλληλα όμως δεν αμελεί και τα κομματικά του καθήκοντα, όπως να στρώσει το …χαλί για τους επόμενους υποψηφίους δημάρχους που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στους δήμους της Αργολίδας.

Σήμερα που πλέον βρίσκονται σε ρυθμούς εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέων οργάνων του κυβερνώντος κόμματος οι κομματικές οργανώσεις στην Αργολίδα, μετά την εντολή Μητσοτάκη να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβρη, μπαίνουν στο “παιγνίδι” παρασκηνιακά και οι δήμαρχοι, αλλά και όσοι επιθυμούν να γίνουν δήμαρχοι, για να στηρίξουν ανάλογα με τα συμφέροντά τους τον κατάλληλο άνθρωπο στην προεδρία του κορυφαίου κομματικού οργάνου στην Αργολίδα.

Σημαντικότερο ρόλο όμως στην προώθηση του …κατάλληλου ανθρώπου στη Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα φαίνεται να παίζει και ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, αλλά και άλλοι πολιτευτές, που θεωρούν το ρόλο του Προέδρου της ΝΟΔΕ καταλυτικό για τη δική τους εκλογή όταν προκηρυχθούν Εθνικές εκλογές κορωνοϊού επιτρέποντος…

Φυσικά δεν λείπουν παρασκηνιακές παρεμβάσεις και των υπόλοιπων αυτοδιοικητικών – μελών της ΝΔ, όπως των περιφερειακών συμβούλων, που και αυτοί έχουν ιδιαίτερη επιρροή και αναμένουν προσωπικό πολιτικό συμφέρον από το πρόσωπο που θα είναι στην κεφαλή της ΝΟΔΕ Αργολίδας την επόμενη περίοδο.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Απορημένος

    Δεος και ανατριχίλα με το παραπάνω θέμα, θα μείνω αυπνος κ νηστικός για μια εβδομάδα απ τη στονοχωρια μου, υπάρχουν νοημονες Έλληνες που ασχολούνται με τη παράσιτολογια και ανούσια θέματα;; απορώ….

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis