home design

Σοκ στην Αμαλιάδα: 16χρονος υπέστη ανακοπή πριν την προπόνηση

Ο νεαρός έκανε ζέσταμα σε σχολή πολεμικών τεχνών όταν ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος. Σωτήρια επέμβαση από το δάσκαλο και έναν ναυαγοσώστη.

Σε σωτήρες εξελίχθηκαν ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών και ένας ναυαγοσώστης για έναν 16χρονο στην Αμαλιάδα όταν κατά τη διάρκεια του ζεστάματος πριν την προπόνηση, ο νεαρός υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 μ.μ. την Παρασκευή, όταν ο 16χρονος που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει προπόνηση σε σχολή πολεμικών τεχνών της πόλης, έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος σοκάροντας άπαντες.

Άμεσα κοντά του, εκτός από τον προπονητή του που είναι ναυαγοσώστης, έσπευσε και ένας ακόμα ναυαγοσώστης κάνοντας στον νεαρό καρδιοαναπνευστική αναζογωόνηση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε αμέσως στη σχολή, παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, στον Πύργο, προκειμένου ο νεαρός να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι σταθεροποίησαν την κατάστασή του.

patrisnews.com

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version