Home design
home design 800x400

Αθλητικά έργα σε Ερμιόνη, Πορτοχέλι και Αρχαία Επίδαυρο ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή

Εγκρίθηκε και το σχέδιο δανειακής σύμβασης με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ στα Δισκούρια Ερμιονίδας.

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε χθες Παρασκευή 16 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ενέκρινε τα πρακτικά της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών στον διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα σε γήπεδα ποδοσφαίρου σε Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι και Αρχαία Επίδαυρο, προϋπολογισμού 350.800 ευρώ.

Ενέκρινε επίσης την δημοπράτηση του προϋπολογισμού 750.000 ευρώ έργου αποκατάστασης βλαβών σε ασφαλτοτάπητα και τεχνικά στην 9η επαρχιακή οδό Ρωμανού – Γιάλοβα.

Παράλληλα, προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη και στην κατακύρωση του έργου αποκατάστασης της κύριας δημοτικής οδού στην Φαλαισία, προϋπολογισμού 564.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από πιστώσεις του 4ου ΕΑΠ / Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε, εξ άλλου, το σχέδιο δανειακής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργου αποκατάστασης των ΧΑΔΑ στις θέσεις Πλάτωμα του Δήμου Τρίπολης, Δισκούρια του Δήμου Ερμιονίδας και Σπαρτέας του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Προέβη επίσης στην έγκριση προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του υπουργείου Πολιτισμού και της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, για την εκτέλεση του έργου που αφορά στην προσθήκη ανελκυστήρα εμποδιζόμενων ατόμων στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Ενέκρινε, τέλος, μεταξύ άλλων, την τροποποίηση της κατανομής πιστώσεων του έργου συντήρηση – ασφάλεια του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis