Home design
home design

Συγκλονίζει μητέρα από το Λουτράκι: «Ατιμη νόσος, πονάει όλο το σωματάκι της και δεν μπορώ να τη βοηθήσω»

Η 13χρονη κόρη της κόλλησε κορωνοϊό στην κατασκήνωση, έχει χάσει τη γεύση, την όσφρηση, πονάει παντού και δεν την αφήνουν να μπει στο δωμάτιο. Της δίνει φαγητό σε πλαστικά μιας χρήσης έξω από την πόρτα και μιλάει μαζί της με βιντεοκλήση.
Κορωνοϊός Αργολίδα

Οκτώ κοριτσάκια 13 ετών νόσησαν σε κατασκήνωση στην Κορινθία όταν ήρθαν σε επαφή με την ομαδάρχισσα η οποία βρέθηκε θετική. Τα κορίτσια παρά το νεαρό της ηλικίας έχουν όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού και παραμένουν περιορισμένα στο σπίτι.

Η μητέρα ενός από τα κορίτσια που νόσησαν μιλώντας στο loutrakiblog.gr, συγκλονίζει περιγράφοντας τα όσα βιώνει από τη στιγμή που η κόρη της τέθηκε σε καραντίνα, χωρίς να της επιτρέπεται να έρθει σε επαφή μαζί της:

«To κοριτσάκι μου κόλλησε στην κατασκήνωση. Δεν με ενημέρωσαν αμέσως να πάω να το πάρω. Νόσησε η ομαδάρχισσα και με πήραν τηλέφωνο δυο μέρες μετά.

Eκανα καταγγελία στην Πολιτική Προστασία και δεν με κάλεσαν ποτέ πίσω… Αισθάνομαι οργή.

Το παιδί μου έχει όλα τα συμπτώματα της νόσου και περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα.

Δεν μπορώ να το αγκαλιάσω, να το χαϊδέψω, να το περιποιηθώ όπως πρέπει και όπως θέλω. Είναι απομονωμένο στο δωμάτιό του και του δίνω φαγητό σε πλαστικά μιας χρήσης έξω από την πόρτα του.

Μιλάμε από τα διπλανά δωμάτια με βιντεοκλήση και πονάει η ψυχή μου. Ατιμη νόσος… Θέλω να μπουκάρω στην κυριολεξία μέσα στο δωμάτιό της να την αγκαλιάσω, να τη φιλήσω, να της δώσω κουράγιο αλλά μου είπαν από τον ΕΟΔΥ όχι… Καλύτερα εντελώς απομονωμένη. Καλύτερα να μην έρθετε σε επαφή όσο μπορείτε, έτσι μου είπαν…

Κανένας να μην το περάσει αυτό, κανένα άλλο παιδάκι. Εχει χάσει την γεύση, την όσφρηση, πονάει όλο το σωματάκι της… δεν μπορώ να τη βοηθήσω…

Εκνευρίζομαι με όσους δεν πιστεύουν, εξοργίζομαι με όσους έκαναν πορείες κατά του εμβολιασμού.

Ελάτε να δείτε το παιδί μου, για να καταλάβετε τι σημαίνει κορωνοϊός».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis