home design 800x400

Αντιδήμαρχος του Άργους τρολάρει Διδασκάλου – Κωστούρο για τα φώτα στο Μπούρτζι

Ειρωνικό σχόλιο για την μεγάλη καθυστέρηση φωτισμού της εμβληματικής καστρονησίδας στο Ναύπλιο.

Ως «γεγονός της τελευταίας 20ετίας» χαρακτηρίζει τη φωταγώγηση του Μπούρτζι στο Ναύπλιο, ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος. «Μιλάμε για όραμα», σχολιάζει, θέλοντας προφανώς να τρολάρει τους Γιώργο Διδασκάλου και Δημήτρη Κωστούρο για τη μεγάλη καθυστέρηση φωτισμού της εμβληματικής καστρονησίδας στο Ναύπλιο.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε χθες το βράδυ το …πράσινο φως και οι τεχνικοί που από την Τρίτη είχαν ξεκινήσει να τοποθετούν τα φωτιστικά σώματα στο Μπούρτζι, γύρισαν το διακόπτη.

Η νησίδα επιτέλους φωτίστηκε και εμφανίστηκε! Τα επόμενα 24ωρα ο φωτισμός θα έχει ρυθμιστεί κατάλληλα και το Μπούρτζι θα βγει από την αφάνεια.

ΦΩΤΟ anagnostis

Θετικό είναι το γεγονός ότι η νησίδα φωτίζεται και από την πίσω πλευρά, με αποτέλεσμα να φαίνεται σε όποιους ταξιδεύουν προς το Ναύπλιο από την παραλιακή οδό.

Το θέμα του φωτισμού στο Μπούρτζι ήταν ένα ζήτημα για το οποίο είχαν εκφραστεί πολλές διαμαρτυρίες, τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους επαγγελματίες του Ναυπλίου, κάτι που είχε οδηγήσει στο παρελθόν το δήμο να εγκαταστήσει πρόχειρα μερικά φωτοβολταϊκά σώματα, κάτι όμως που δεν απέδωσε, αφού ο φωτισμός – για το λίγο διάστημα που λειτούργησε δεν ήταν αυτός που αρμόζει σε ένα εμβληματικό μνημείο, που βρίσκεται μάλιστα μέσα στο λιμάνι της πόλης και αποτελεί ταυτόσημο με την ιστορία της, αποτελώντας το πλέον αξιοθέατο για ντόπιους και επισκέπτες.

Σχόλια

Exit mobile version