home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Ακροναυπλία: 550 ευρώ ζημιά προκάλεσε ο κεραυνός στο ρολόι και σταμάτησε το …χρόνο

Ουκ ολίγα χρήματα στοίχισε στο δήμο η καλοκαιρινή κακοκαιρία του Ιουνίου που σταμάτησε την ώρα στο Ναύπλιο, όταν ένας κεραυνός που έπεσε κοντά στην Ακροναυπλία, έκαψε εξαρτήματα του εμβληματικού ρολογιού.

Ένα Σαββατιάτικο μεσημέρι στην αρχή του καλοκαιριού σταμάτησε η λειτουργία του ρολογιού της Ακροναυπλίας, με το χρόνο να έχει σταματήσει εκείνη την όχι και τόσο καλοκαιρινή μέρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ντόπιοι ένας δυνατός κεραυνός «χτύπησε» το Ναύπλιο εκείνο το μεσημέρι και από τότε το εμβληματικό ρολόι της πόλης σταμάτησε να χτυπά, μένοντας να δείχνει την ίδια ώρα.

Η επισκευή όμως του ρολογιού δεν είναι αμελητέα, αφού σύμφωνα με το δήμο Ναυπλιέων κάηκαν διάφορα εξαρτήματα.

Όπως αναφέρει η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης του δήμου: «Εγκρίνουμε τη δαπάνη και διαθέτουμε πίστωση ύψους € ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ( 550,00 ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων με ΚΑΕ 30.6265.004 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 για την Συντήρηση και επισκευή κλιματιστικών και λοιπών μηχανημάτων. Επισκευή του ρολογιού της πόλης του Ναυπλίου για την αποκατάσταση της βλάβης με αντικατάσταση καμένων εξαρτημάτων».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button