Home design
home design

Κορωνοϊός στην Αργολίδα: Καμπάνα 2.000 ευρώ και λουκέτο σε σνακ-μπαρ για υπεράριθμους πελάτες

Έλεγχοι από την αστυνομία για τήρηση των μέτρων του lockdown στο Ναύπλιο

Βαριά καμπάνα έριξε η αστυνομία σε σνακ-μπαρ της Αργολίδας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσής του κορωνοϊού, αφού βρέθηκε να εξυπηρετεί υπεράριθμους πελάτες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί κατά τους ελέγχους που έκαναν το Σαββατοκύριακο, επέβαλαν στο κατάστημα πρόστιμο 2.000 ευρώ, και το σφράγισαν για μία εβδομάδα (7 ημέρες).

Έλεγχοι έγιναν όμως και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, αναφορικά με τους κανόνες λειτουργίας τους σε σχέση με τα μέτρα για τη μη διάδοση του κορωνοϊού.

Σε ένα καφέ-μπαρ της Καλαμάτας επιβλήθηκε το Σάββατο πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, γιατί εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες.

Την Κυριακή, συνελήφθη στην Κορινθία ιδιοκτήτης Ιντερνετ καφέ και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, γιατί εξυπηρετούσε πελάτες στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Τέλος, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε αναψυκτήριο στο Παράλιο Άστρος, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, και από 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 2 υπαλλήλους του καταστήματος για μη χρήση μάσκας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis