home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ρομαντικός γάμος στις Σπέτσες για Πούμπουρα-Θεοχαρίδη

Σε μια λιτή τελετή δίπλα στο κύμα στο όμορφο νησί των Σπετσών, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη παντρεύτηκαν και βάπτισαν την κορούλα τους Κύνθια.

Τον “χορό του Ησαΐα” τον χόρεψε το ζευγάρι το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιουλίου, συνοδευόμενο από αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η νύφη Αρετή Θεοχαρίδη έκλεψε τις εντυπώσεις με το boho style νυφικό της, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά μισά σε χαλαρές μπούκλες, όπως αρμόζει σε έναν γάμο στην παραλία. Σε ρομαντική ίσια γραμμή το νυφικό είχε ανοιχτή πλάτη και ζώνη στη μέση, ενώ το συνδύασε με flat παπούτσια και χρυσά στολίδια, τα οποία αναδείκνυαν τη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Τα χρώματα του στολισμού κινήθηκαν σε ρομαντικές αποχρώσεις, όπως ακριβώς και η ανθοδέσμη, αλλά και τα ανθάκια που στόλισαν τα μαλλιά μαμάς και κόρης.

Ο Σάββας και η Αρετή είναι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο εδώ και τέσσερα χρόνια και είχαν αποφασίσει να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, πέρυσι, αλλά ο κορωνοϊός τους άλλαξε τα σχέδια. Έτσι φέτος, τέλεσαν δύο μυστήρια μαζί και μοιράστηκαν τη χαρά τους με δικούς τους ανθρώπους, αλλά και τους ακολούθους τους στο Instagram.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis