home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάρνωνας: Καλοκαιρινή Εκδρομή

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάρνωνας: Καλοκαιρινή Εκδρομή
Πάρνωνας

Ο Σύλλογος Ανατολικών Τεχνών Shenzhi και η Σοφία Κουγιά σας προσκαλούν στην 4η Καλοκαιρινή Εκδρομή στο Καταφύγιο του Πάρνωνα που θα διαρκέσει από τις Παρασκευή 30 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Πάρνωνας, φωτογραφία Σοφία Κουγιά

Η εσωτερική ανάγκη να βρεθούμε κοντά στην φύση μεγάλωσε, ειδικά μετά από την περίοδο της καραντίνας και της αναγκαστικής παραμονής στα σπίτια μας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε οικογένειες και με παιδιά, τα οποία τα περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη, η θεατροπαιδαγωγός Ρίτα Ζηκίδου με τα δασοπαίχνιδα της! Επίσης σε στιγμές ξεγνοιασιάς και ελεύθερου χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε (ομαδικά παιχνίδια, το αγαπημένο padminton, σκάκι κτλ) ή να κάνουμε περιπάτους και το βραδάκι κάτω από τον έναστρο ουρανό να γευτείτε λίγο ποιοτικό κρασάκι ή και να βολτάρετε στο πιο κοντινό χωριό τον Αγ.Πέτρο.

Χορτοφαγική διατροφή

Πάρνωνας, φωτογραφία Σοφία Κουγιά

Η διαμονή θα είναι σε σκηνές ή σε κρεβάτια στο καταφύγιο και η διατροφή θα είναι χορτοφαγική (με προϊόντα ως επί το πλείστον βιολογικά). Θα σας μαγειρέψει η εξαιρετική Δήμητρα Μπιρπανάγου.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 20 Ιουλίου 2021.
Η μετακίνηση θα γίνει με το δικό σας μέσο. Σε κάθε περίπτωση ΙΧ από Ναύπλιο μπορεί να εξυπηρετήσουν.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Σοφία Κουγιά στο τηλ.6972287136 ή στο email: [email protected]

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis