home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα διάρρηξη στο Άργος

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Νέα διάρρηξη στο Άργος

Στο κενό έχουν πέσει μέχρι σήμερα τα σχέδια της δημοτικής αρχής Άργους- Μυκηνών για σεκιουριτάδες στις γειτονιές που θα παρακολουθούν και θα ενημερώνουν την αστυνομία για παραβατικότητα και ενδεχόμενα εγκλήματα καθώς και η υπόσχεση της κυβέρνησης μέσω του βουλευτή της στην Αργολίδα για την επάνδρωση του αστυνομικού τμήματος στο Άργος και στην Ερμιονίδα.

Αντίθετα μάλιστα με τις υποσχέσεις του υπουργείου προστασίας του πολίτη, αντί για επάνδρωση των αστυνομικών τμημάτων της Αργολίδας γίνονται αποσπάσεις σε άλλες περιοχές και κυρίως στην Κόρινθο.

Αυξάνεται η βία και η παραβατικότητα

Τα τελευταία χρόνια η αύξηση της ανεργίας, η σκληρή εκμετάλλευση των εργαζομένων, η ατιμωρησία και η ανοχή της παραβατικότητας, έχουν αυξήσει την εγκληματικότητα στην περιοχή με αποκορύφωμα στα μάτια όλων τον επικίνδυνο ξυλοδαρμό Ρουμάνου στο κέντρο του Άργους.

Το νέο συμβάν

Το χτεσινό συμβάν, το απόγευμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή του Άργους- περιοχή Πειρούνη, άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν στην κατοικία όπου διέμενε μια τετραμελής οικογένεια.
Με μία δυσάρεστη έκπληξη έληξε η βόλτα μιας οικογένειας. Με το που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού ο σύζυγος αντίκρισε ένα σπίτι άνω κάτω.

Διάρρηξη στο Άργος

Κάποιοι που ενδεχομένως ήξεραν την απουσία της οικογένειας από το σπίτι (9μμ-11μμ), εισέβαλαν από το πίσω μέρος ώστε να μην γίνουν εύκολα αντιληπτοί από τους διερχόμενους.

Διάρρηξη στο Άργος


Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα καθώς και τα τάμπλετ τα οποία χρησιμοποιούσαν τα παιδιά τους ζεύγους για την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Διάρρηξη στο Άργος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν δυο ημέρες είχε γίνει παρόμοια διάρρηξη σε οικία πλησίον αυτής που άνοιξαν χτες.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Όλα θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί το. Μυθολογικό πάρκο με τις 8000 θέσεις εργασίας που θα προκύψουν, θα ανέβει το βιωτικο επίπεδο των κατοίκων και θα εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα, ας κάνουμε υπομονή, πιστεύω πως σε 50 με 80 χρόνια θα έχει γίνει το όραμα πράξη.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis