home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Ο Τατούλης φωτογραφήθηκε με Κωστούρο και έσταξε μέλι για το έργο στην Ευαγγελίστρια

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «Ευαγγελίστριας» Ναυπλίου, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας Αντώνης Λυμπέρης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και είχε ως θέμα «την πίστη και το χριστιανικό ήθος των αγωνιστών του ΄21» με ομιλητή τον καθηγητή κ. Τάσο Χατζηαναστασίου. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο τέως περιφερειάρχης και ο μοναδικός περιφερειακός σύμβουλος που του έχει απομείνει στο νομό, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, το μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, ιερωμένους και τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο κ. Απόστολος Μπότσος, Πρόεδρος επί τιμή του Ελεγκτικού Συμβουλίου, ο κ. Παρασκευάς Αυγουστόπουλος, πρ.πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και ο κ.Παναγιώτης Γεωργής, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, για την προσφορά τους στον Ιερό Ναό «Ευαγγελίστριας».

Η δήλωση Τατούλη

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε: “Ζήσαμε μια μοναδική ξεχωριστή μαγική βραδιά. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιερέα της ενορίας «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου Πατέρα Ελευθέριο Μίχο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού καθώς και το Δήμο Ναυπλιέων  για την άψογη διοργάνωση και τη στοχευμένη θεματολογία. Για μία ακόμη φορά αναδείχθηκε το σημαντικό έργο του Πατέρα Ελευθέριου Μίχου και η κοινωνική του δράση με το «Συσσίτιο της Αγάπης» και την «Ιματιοθήκη της Αγάπης»“.

Βραβεύτηκαν τρεις εξαιρετικοί μου φίλοι, πνευματικοί άνθρωποι με ιδιαίτερη ευαισθησία και μεγάλη κοινωνική προσφορά. Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που το έργο της κατασκευής του νέου κτηρίου για το συσσίτιο προχωράει, για το οποίο ως Περιφερειακή Αρχή εξασφαλίσαμε τους απαραίτητους πόρους και ξεπερνώντας πολλά εμπόδια κατορθώσαμε να το δημοπρατήσουμε επιλύοντας πολλά προβλήματα και ικανοποιώντας τη μαχητική διεκδίκηση του παπα-Λευτέρη“, συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button