home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αχαΐα: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα συγκομιδής πατάτας

ΕΚΑΒ

Φρικτό θάνατο είχε ένας άνδρας από την Χαλανδρίτσα Αχαΐας, όταν καταπλακώθηκε από μηχάνημα συγκομιδής πατάτας, νωρίς χθες, Πέμπτη 8 Ιουλίου το βράδυ.

Όλα έγιναν όταν το αγροτικό μηχάνημα που χειριζόταν για το μάζεμα της πατάτας, τον χτύπησε στο στήθος και τον στρίμωξε πάνω σε μια ελιά. Το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου καθώς και συγχωριανών του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική και οι πυροσβέστες έφτασαν πρώτοι, καταφέρνοντας να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στον δημόσιο δρόμο προκειμένου να φτάσει το ασθενοφόρο.

Οι συγγενείς του, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλησαν να τον μεταφέρουν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας, όμως η Πυροσβεστική τους ενημέρωσε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δική τους ευθύνη και καλό θα ήταν να περιμένουν τους διασώστες.

Όπως καταγγέλλει η σύζυγος και άλλοι συγγενείς, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει, τουλάχιστον μία ώρα, καθώς το Κ.Υ. Χαλανδρίτσας δε διαθέτει όχημα. Στο Κ.Υ. οι γιατροί κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες για πάνω από 40 λεπτά για να τον επαναφέρουν, ωστόσο δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Με πληροφορίες από το tempo24.news και το flamis.gr.

Φωτο αρχείου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis