home design 800x400
home design 1170Χ320

Κι’ άλλος μνηστήρας για την Περιφέρεια;

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Κι’ άλλος μνηστήρας για την Περιφέρεια;
Παύλος Χρηστίδης

Σενάριο με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Παύλο Χρηστίδη παρουσιάζει ο Γιώργος Κατσίγιαννης στην ιστοσελίδα parapolitika.gr. Στο σενάριο αυτό γίνεται αναφορά και στην περίπτωση που ο Παύλος Χρηστίδης είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Αργολίδα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα:

«Δεν ξέρω τι βλέψεις έχει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης αλλά κρίνοντας από το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του σε νομούς της Πελοποννήσου μάλλον τείνω να πιστέψω πως έχουν βάση οι πληροφορίες που τον φέρουν να στήνει προφίλ υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Διότι δεν είναι πως κατεβαίνει σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία και Αρκαδία. Σε Πάτρα και Ηλεία, που ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δεν τον συναντά τόσο συχνά κανείς, ώστε να δικαιολογήσει την κινητικότητά του στο πλαίσιο του αγώνα που κάνει για να στήσει πυρήνες υπέρ της Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα, κάνα – δυο φορές έχει παρακολουθήσει και τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Αν λοιπόν οι πολιτικές του βλέψεις δεν περιορίζονται στο να διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας, του νομού δηλαδή από τον οποίο κατάγεται, το φιλόδοξο πλάνο του φέρει τον τίτλο «Πελοπόννησος 2023».

Διότι και βουλευτής στην Αργολίδα να κατέβει πριν από τις περιφερειακές εκλογές δεν είναι τόσο εύκολο να εκλεγεί. Συνεπώς, ο τομέας της περιφερειακής διοίκησης είναι πιο βατός. Ειδικά όταν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν έχουν και μεγάλες φίρμες για υποψηφίους».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Λιμενεργάτης

    Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε, του μόχθου της βιοπαλης με ροζιασμενα χέρια, που ξέρουν τι θα πει σκληρή δουλειά στο λιοπυρι και την εκμετάλλευση, βγαλμένους από φτωχές οικογένειες, με τέτοιους ανθρώπους θα πάει μπροστά η χώρα, με τα μουτζουρωμενα χέρια των ναυπηγείων και των λυγνιτωρυχειων, είδατε τι πάθαμε με τους μορφωμένους βούλιαξαν την χώρα και την χρεωκοπησαν, εμεις θέλουμε παιδιά βγαλμένα απ τη φτωχεια!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis