Home design
home design

Πέπλο μυστηρίου με τους 35 μετανάστες στα Αντικύθηρα – Πού εξαφανίστηκαν;

Όλοι στη Δύση!

Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει το τι έχει συμβεί με τους 35 πρόσφυγες και μετανάστες που αποβιβάστηκαν στα Αντικύθηρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, καθώς οι αρμόδιες αρχές δεν δίνουν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι άνθρωποι παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες υπήρξε μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το kythera.news το βράδυ της Κυριακής 4/7 δυνάμεις του λιμενικού βρέθηκαν στο νησί με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των προσφύγων και των μεταναστών, οι οποίοι αφού έφτασαν με βάρκα από την Τουρκία στην περιοχή Σταυρωτό, στις ανατολικές ακτές του νησιού, διασκορπίστηκαν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ίδιο μέσο, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι 35 άνθρωποι επιβιβάστηκαν σε σκάφος του λιμενικού και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους, καθώς μέχρι σήμερα, κανείς από τις αρμόδιες αρχές δεν απαντά.

Το kythera.news απευθύνθηκε στο Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, στο Λιμενικό Φυλάκιο Διακοφτίου Κυθήρων αλλά και στο γραφείο Τύπου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, χωρίς να λάβει κάποια απάντηση. Το ίδιο μέσο, αναφέρει δε, ότι ούτε ο δήμαρχος Κυθήρων απάντησε εάν γνωρίζει κάτι σχετικό με την υπόθεση.

«Μετά από όσα αναζητήσαμε για να ενημερωθούμε σχετικά, γεννώνται σοβαρά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν: Γιατί οι λιμενικές αρχές δεν μας απαντούν για το συμβάν; Τι σκοπό εξυπηρετεί αυτό το ιδιότυπο “μαύρο” στην ενημέρωση από τις Επίσημες Αρχές του κράτους; Ποια θα είναι η τύχη των ανθρώπων αυτών που συνελήφθησαν; Μήπως η τακτική αυτή αποτελεί μέρος μιας αποσιώπησης του ζητήματος των μεταναστευτικών ροών στα πλαίσια της επιχείρησης “Ήρεμο Καλοκαίρι”;», σχολιάζει το ίδιο τοπικό μέσο ενημέρωσης.

avgi.gr

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis