home design
https://www.outlet-one.gr/
ΑργολίδαΆρθροFeatured

Καμπόσος – Κωστούρος: Οι κακές σχέσεις και οι επιπτώσεις στις πόλεις

Σαν ξεχωριστά κρατίδια λειτουργούν οι δύο γειτονικές πόλεις, το Άργος και το Ναύπλιο, αφού φαίνεται ότι δεν υπάρχει σημείο συνεννόησης μεταξύ των δημάρχων των δύο δήμων, παρότι η πλειοψηφία των δημοτών δεν ακολουθεί, ούτε ασπάζεται αυτήν την τακτική.

Είναι αλήθεια ότι αρκετοί και στις δύο πόλεις είναι συγγενείς, άλλοι εργάζονται στη μία, αλλά κατοικούν στην άλλη και μετακινούνται καθημερινά, άλλοι βγαίνουν τις βόλτες τους χωρίς να είναι περιχαρακωμένοι από σύνορα, ενώ το …ανέκδοτο που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια είναι να μπουν …σύνορα στο συνδετήριο δρόμο Ναυπλίου – Άργους.

Έγκυρες πηγές του anagnostis αναφέρουν ότι υπάλληλοι υπηρεσιών της Περιφέρειας και των υπουργείων, όταν πρόκειται να διαχειριστούν κοινά θέματα των δύο πόλεων μεσολαβούν και μιλούν ξεχωριστά με τον κάθε δήμαρχο, αφού Δημήτρης Καμπόσος και Δημήτρης Κωστούρος, δεν είναι εφικτό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. (Μακάρι να διαψευστούν αυτές οι πληροφορίες).

Όσο υπερβολικά κι αν είναι αυτά που μεταφέρονται, η πρόσφατη διαμάχη για το γνωστό θέμα του βιολογικού καθαρισμού – ανεξάρτητα ποιος έχει δίκιο και άδικο, που δεν αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού του παρόντος άρθρου -, δείχνει ότι Κωστούρος και Καμπόσος (τυχαία η σειρά των ονομάτων) επικοινωνούν πλέον μόνο μέσω δημοσίων δηλώσεων και εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο, ενώ είναι γνωστό παράλληλα ότι δεν υπάρχουν κοινές δράσεις του Ναυπλίου και του Άργους, ακόμα και στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα, όπως στον πολιτισμό, που θα μπορούσαν να ωφεληθούν εκατέρωθεν.

Προφανώς και αυτή η τακτική, την ώρα που κοντεύουν ουσιαστικά να ενωθούν οι δύο πόλεις δεν ωφελεί κανέναν και αποτελεί φρένο στην ανάπτυξη εκατέρωθεν, παρότι αυτή η τακτική τυγχάνει της αποδοχής μικρής μειοψηφίας πολιτών και από τις δύο πλευρές.

Ακολούθησε το anagnostis.org στο Google News

2 Σχόλια

  1. Οι ψηλομύτες Ναυπλιώτες με τον μεγαλομανή Καμπόσο;

    Αλήθεια όμως, όταν όλα τα λεφτά για δεκαετίες έβρισκαν τον δρόμο τους μόνο στο Ναύπλιο, γιατί να είναι οι υπόλοιποι διατεθημένοι να σκύψουν το κεφάλι; Ας δείξει το Ναύπλιο καλή θέληση (χα χα χα αχ) να στηρίξει το Άργος. Ε, τι; Δυο μέτρα δυο σταθμά; Σειρά τους.

  2. Και οι δύο γυμναστές πρέπει να βρουν κοινές συνιστώσες, να πορευθούν με διαδημοτική συνεργασία προς όφελος και των δύο πολεων, 1.δημοτικη επιχ/ση λειτουργια γραμμής τρένου Άργος ναυπλιο, 2.ποδηλατοδρομος ναυπλιο_νεα κιος, 3. Αναθεώρηση ζοε της παραλιακής για, έκδοση αδειών λειτουργίας ξενοδοχειακων μονάδων από νέα κιο προς ναυπλιο, 4.δημοτικη επιχ/ση σπα άμμο θεραπείας, λασποθεραπειας στο χώρο του πελαργου, έτσι θα δημιουργηθεί ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους νέους μας, σε λίγο μπορεί να έχουμε ως Δήμο ολόκληρο τον νομο αργολιδας, γι αυτό αν θέλετε να δείτε πιο μπροστά συνεργαστείτε διαδημοτικα προς όφελος των πολιτών και των πόλεων, ανοιχτες πολεις ανοιχτοί πολίτες, και αφήστε εγωισμούς και λεονυσρισμους, αν διδάχτηκατε κάτι απ τη καταστροφή της πανδημίας που βιώνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε ακόμα

Back to top button