home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Η Νύχτα μυρίζει Γιασεμί» στο Κρανίδι

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο «Η Νύχτα μυρίζει Γιασεμί» στο Κρανίδι

Έναρξη του 8oυ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘEATΡOY «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» στο Θέατρο ARTίκι στο Κρανίδι την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, ώρα 21.00, με μία μουσική Βραδιά «Η Νύχτα μυρίζει Γιασεμί», από μια παρέα νέων και εξαίρετων μουσικών.

Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Μαέστρος / Πιάνο / Τραγούδι: Γιάννης Παπαχριστοδούλου

Κιθάρα-Tραγούδι: Hλίας Δόσκορης

Τραγούδι: Μάρθα Αθανασίου

Μπουζούκι: Zαφείρης Χόλης

Θα παρουσιάσουν ένα περιβόλι με υπέροχα τραγούδια που καλύπτουν όλα τα είδη: έντεχνα, σύγχρονα, ποιοτικά, ρετρό σε μοντέρνες διασκευές, θεατρικά και κινηματογραφικά τραγούδια και στο τέλος ελαφρά λαϊκά, γνωστά και αγαπημένα.

Τραγούδια που θα ξέρουν και θα τραγουδήσουν οι θεατές, «ξορκίζοντας» ότι μας βρήκε κι ότι μας λύπησε το προηγούμενο διάστημα, χαρίζοντας παράλληλα μια εξαίσια έναρξη στο φετινό, 8ο Φεστιβάλ, γεμάτη νιάτα, δροσιά και… άρωμα γιασεμιού!

ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 €.

Χορηγοί Εισιτηρίου: TZIEΡΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΡΜΙΟΝΗ – DΑGLIS INSURANCE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η τηλεφωνική κράτηση εισιτηρίων.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 698 698 2224

ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ. Στην παρούσα φάση είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, τόσο κατά την είσοδο και έξοδο, όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

8ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

Το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που πραγματοποιεί ο Θ.Ο.Ε. κάθε καλοκαίρι με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 7 Ιουλίου έως τις 29 Αυγούστου, με πλούσιο θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα.

Πρόκειται για την κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση στην Ερμιονίδα, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, έχοντας συγκεντρώσει επίλεκτες αθηναϊκές παραστάσεις και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου μέσα στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να συμβάλει στην προώθηση του θεάτρου στην ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Ερμιονίδα μας, καθώς και στην τόνωση της τουριστικής της ανάπτυξης, προωθώντας την καλλιέργεια και τη διάδοση του πολιτισμού.

Χώρος διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι ο Πολυχώρος Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”, έδρα του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας, που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου-Ερμιόνης, σε σημείο κοντά στην Ερμιόνη, την Κοιλάδα, το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι και την Κόστα, απ’ όπου γίνεται η σύνδεση της Πελοποννήσου με τις Σπέτσες. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χώρο, πρώην αποθήκη, που διαμορφώθηκε σε θέατρο για να στεγάσει την πλούσια δραστηριότητα του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis