home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΚορινθία

Σκηνές τρόμου στο Λουτράκι από φωτιά σε πολυκατοικία – Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου Ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι, που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία. Oπως αναφέρει το korinthostv η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Επτά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα ενώ η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια.

Οι ένοικοι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, που με τη βοήθεια των ανδρών της Aστυνομίας, έβγαλαν έγκαιρα από τα διαμερίσματα τους ενοίκους, ήταν καθοριστική στο να μην θρηνήσουμε θύματα.

Δείτε καρέ καρέ στο παρακάτω βίντεο του korinthostv την επιχείρηση διάσωσης:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button