home design 800x400
home design 1170Χ320

Σπάρτη: Χειροπέδες σε 50χρονο επιχειρηματία για 100 γραμμάρια κοκαΐνη

Συνελήφθη, χθες (2.7.2021) το απόγευμα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφορίας και συστηματικής αστυνομικής έρευνας, στο 29ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Τρίπολης Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 50χρονος ημεδαπός για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα.

Ειδικότερα, χθες (2.7.2021) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί σε γενόμενο έλεγχο που ενήργησαν σε Ι.Χ.Φ., το οποίο οδηγούσε ο ανωτέρω, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 100,6 γραμμαρίων, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TAIZER) και  το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων Ευρώ (3.500€), τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αθλητικός παράγοντας και ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στη Σπάρτη.

Θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis