home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγίαΑργοσαρωνικός

Το Χόλιγουντ έπιασε δουλειά σε Σπέτσες και Πορτοχέλι

Η Κέιτ Χάντσον εντυπωσιακή στα γυρίσματα που μόλις ξεκίνησαν στις Σπέτσες για την ταινία «Knives Out 2» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Ντάνιελ Κρεγκ. Μετά το νησί του Αργοσαρωνικού οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ πιάνουν δουλειά σε Πορτοχέλι και την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας, στην Αργολίδα.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το χολυγουντιανό δίδυμο περπατούσε μαζί στην αποβάθρα, με την Κέιτ Χάντσον να φοράει μία εντυπωσιακή μεταξωτή μπορντό τουαλέτα και ένα μεγάλο λευκό καπέλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail.

Μαζί της ο ιδιοφυής ντετέκτιβ «Μπενουά Μπλάνκ» που ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ με ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο.

Σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων τα μέλη του συνεργείου καθώς και όταν οι ηθοποιοί περιμένουν να ξεκινήσουν οι λήψεις, φορούν μάσκες προστασίας.

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον έδωσε το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιstagram με φόντο την καταγάλανη θάλασσα των Σπετσών και σχολίασε: «Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε ένα φονικό στις ήρεμες ακτές τους».

Στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας που θα εκτυλιχθεί και εκεί.

Την ίδια στιγμή το Hollywood έχει κάνει απόβαση στο νησί των Σπετσών, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε ο αντιδήμαρχος Σπετσών Σπύρος Φαρδέλλος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button