home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία: To υπερπολυτελές Cloudbreak στον κόλπο του Ναυαρίνου

Μαγνήτισε τα βλέμματα μόλις εμφανίσθηκε η υπερπολυτελής θαλαμηγός Cloudbreak στον κόλπο του Ναυαρίνου στη Μεσσηνία!

Τα βλέμματα μικρών και μεγάλων τράβηξε τόσο το ελικόπτερο που ήταν προσγειωμένο στο ελικοδρόμιο του εκπληκτικού γιοτ Cloudbreak – δεν είναι άλλωστε ένα θέαμα που βλέπει κανείς συχνά – όσο και ο μοναδικός σχεδιασμός του σκάφους! Δεν είναι τυχαία άλλωστε η βράβευση του ως το καλύτερο σούπερ γιοτ για το 2017.

Για τους λάτρεις των σκαφών πολυτελείας αξίζει να αναφέρουμε πως η 75 μέτρων μήκους θαλαμηγός διαθέτει μια master σουίτα, τρεις καμπίνες με διπλό κρεβάτι και δυο καμπίνες που φιλοξενούν από δυο μονές κλίνες η κάθε μία, με συνολική δυνατότητα φιλοξενίας 12 ατόμων.

Τo Cloudbreak που κατασκευάσθηκε από την Abeking & Rasmussen, ναυπηγήθηκε το 2016, έχει επίσης δυνατότητα μεταφοράς πληρώματος 22 μελών διασφαλίζοντας έτσι μία πολυτελή εμπειρία περιποίησης των φιλοξενούμενών του.

Το εσωτερικό του με την ιδιαίτερη επίπλωση έχει διακοσμηθεί από τον φημισμένο Christian Liaigre ενώ το εξωτερικό στυλ με τις λιτές γραμμές του αποτελεί έργο του Espen Oeino!

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του το Cloudbreak πιάνει μέχρι και 15 κόμβους ενώ μπορεί να ταξιδέψει έως και 8,500 ναυτικά μίλια εξαιτίας της αυτονομίας που του χαρίζει η δεξαμενή καυσίμων χωρητικότητας 220,000 λίτρων.

Όσον αφορά στον..αέρα πολυτέλειας, πέραν του ελικοδρομίου Το Cloudbreak διαθέτει το δικό του beach club, πισίνα, τζακούζι, spa, γυμναστήριο, τζάκι, σταθεροποιητές άγκυρας και γκαράζ για tender.

Το μοναδικό αυτό σκάφος διατίθεται για ενοικίαση, με μάλλον απαγορευτικό όμως κόστος, δεδομένου ότι για μία και μόνη εβδομάδα ο ενοικιαστής πρέπει να καταβάλλει 750.000 ευρώ!

Φωτος: www.superyachtsmonaco.com

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis