home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίδαυρος: Τέλος ο Γιώργος Κουστένης από την παράταξη Χρόνη

Τάσος Χρόνης

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» συνήλθαν σε συνεδρίαση εκτάκτως σήμερα 26 Ιουνίου και ώρα 16.00 ως ο νόμος ορίζει. Κατόπιν εισήγησης του Επικεφαλής και Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη, αποφασίστηκε ομόφωνα η διαγραφή από μέλος της δημοτικής παράταξης του δημοτικου συμβούλου Επιδαύρου Γιώργου Κουστενη.

Όπως σημειώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Τάσου Χρόνη: «Με εργα και λόγια έθεσε ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας, διότι έπραξε ενάντια στις αρχές και το ύφος της δημοτικής παράταξης».

Οι σύμβουλοι ευχαριστούν το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κουστενη για τη μέχρι τώρα προσφορά του στη δημοτικη παράταξη αλλα και στη διοίκηση του Δήμου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Τέλος καλούν το δημοτικό συμβουλο κ. Κουστενη να παραδώσει την έδρα του, ως ηθικά οφείλει, στην παράταξη με την οποία έχει εκλεγεί προκειμένου να υπάρξει νεο πρόσωπο ως δημοτικός σύμβουλος για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της δημοτικής αρχής, που με κόπο αλλά και μεράκι προχωρά.

Να σημειωθεί πως πριν χθες με απόφαση που δημοσιοποιήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ουσιαστικά παίρνει όλες τις αρμοδιότητες από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κουστενη, κάτι που προϊδέαζε για το τι επρόκειτο να επακολουθήσει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis