home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χαλί εκατομμυρίων από το Netflix για Ντάνιελ Κρεγκ σε Πορτοχέλι και Σπέτσες

Εκτός των Σπετσών μέρος των γυρισμάτων της ταινίας του Ντάνιελ Κρεγκ, «Knives Out» θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες και στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι της Ερμιονίδας.

Εκεί, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν φροντίσει να κλείσουν πολυτελές ξενοδοχείο για το υπόλοιπο cast και όσους άλλους συμμετάσχουν στα γυρίσματα.

Χαλί εκατομμυρίων από το Netflix

Άλλωστε το Netflix είναι γνωστό πως έχει στρώσει …χαλί επατομμυρίων στα πόδια του «James Bond 007» και του υπόλοιπου cast των ακριβοπληρωμένων ταινιών. Τα δύο σίκουελ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ έχουν «κλειδώσει» στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα σε μία συμφωνία που ίσως ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Θα πρόκειται δηλαδή για μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές συμφωνίες όλων των εποχών και μάλιστα με ελληνικό «άρωμα».

Η αρχική προβολή της ταινίας εξασφαλίστηκε από την αμερικανική εταιρεία μέσων ενημέρωσης, Media Rights Capital που έκανε τη διανομή μέσα από την Lions Gate Films. Η πρώτη ταινία «Στα Μαχαίρια» κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα κέρδη της εκτινάχθηκαν στα 311 εκατομμύρια.

Παραγωγή 300 – 350 ατόμων

Όλα είναι στην τελική ευθεία και καθημερινά γίνονται συσκέψεις στο στρατηγείο που έχει στηθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.

Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή περίπου 300-350 ατόμων που πραγματοποιείται στην χώρα μας με την συνδρομή του ΕΚΟΜΕ.

Βίλα υπερπαραγωγή με γήπεδο τένις και γυμναστήριο

Για τη διαμονή του Ντάνιελ Κρεγκ έχει κλειστεί μια υπερπολυτελή βίλα της περιοχής η οποία βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 20 στρεμμάτων.

Μάλιστα, ειδικά για αυτόν κατασκευάστηκε γήπεδο τένις αλλά και γυμναστήριο αφού ήταν μέσα στις απαιτήσεις του σταρ του Χόλιγουντ. Φυσικά έχουν κλειστεί και άλλες βίλες της περιοχής έτσι ώστε σε περίπτωση που μαθευτεί που μένει να υπάρχει και plan b.

Εντυπωσιακές εκρήξεις

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πορτοχέλι, ένα υπερπολυτελές σκάφος στο οποίο θα γυριστούν αρκετές σκηνές.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να έρθει ένα ομοίωμα του σκάφους, άλλο ένα σκάφος που θα ανατιναχτεί πολύ εντυπωσιακά σύμφωνα με το σενάριο. Το story line θα αναφέρει ότι η δράση της ταινίας είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis