home design 800x400

Ναύπλιο: Βούτηξαν κινητό τηλέφωνο από κατάστημα, αλλά δεν πήγαν μακριά

Δύο νεαροί, ένας άνδρας 32 ετών και μία γυναίκα 31 ετών, μπήκαν σε κατάστημα στο Ναύπλιο, όχι για να ψωνίσουν, αλλά για να ξαφρίσουν. Το ζευγάρι με τη μέθοδο της απασχολήσεως αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από το κατάστημα, όμως δε κατάφερε να πάει μακριά. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, Τρίτη 22.06.2021 και προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Κόρινθος και Καλαμάτα πιστές στην κάνναβη

Στο Λουτράκι Κορινθίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,6- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Είχε προηγηθεί χθες το βράδυ μια άλλη σύλληψη δύο ατόμων 26 και 32 ετών γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- ναρκωτικά δισκία.

Την ίδια στιγμή σε τοπικές κοινότητες της Καλαμάτας, της Οιχαλίας και της Τριφυλίας Μεσσηνίας, σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, συνελήφθησαν από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 40 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσιγαριλίκι κάνναβης, μικροποσότητες κάνναβης και μικροποσότητες ηρωίνης, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

Exit mobile version