Home design

Το ΤΘΣ Ναυπλίου καλεί σε Διεθνές Διαδικτυακό Συμπόσιο

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, προσκαλεί το κοινό, στο Διεθνές Διαδικτυακό Συμπόσιο, που συνδιοργανώνει με το Centre for Interdisciplinary Performative Arts (Royal Birmingham Conservatoire, UK) και το Department of Arts and Design at Staffordshire University, UK, στις 23 και 24 Ιουνίου 2021.

Πληροφορίες συμποσίου- Τρόποι συμμετοχής

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους/τις ομιλητές/τριες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Συμποσίου: http://www.performing-agora.org.

Το διεθνές αυτό Συμπόσιο, έχει ως σημείο αναφοράς την αρχαία Αγορά και τις διαφορετικές προοπτικές απόδοσης στη Σύγχρονη Αγορά. Τι σημαίνει η Αγορά από πολυεπιστημονική οπτική γωνία, καλλιτεχνική, αρχιτεκτονική, θεατρική, χορός, ανθρωπολογική, αρχαιολογική, ιστορική, τοπία, αστικός σχεδιασμός, γνωστική προοπτική κ.λπ.

Η επίσημη γλώσσα του Συμποσίου είναι η αγγλική.

Η παρακολούθηση του Διεθνούς Συμποσίου είναι δωρεάν.

Μετά την εγγραφή στο: info@performing-agora.org θα αποσταλούν σε όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.

Βεβαίωση παρακολούθησης

Σε όλους τους συμμετέχοντες και σε όλες τις συμμετέχουσες παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον ζητηθεί.

Η Βεβαίωση θα αποσταλεί ηλεκτρονικά, μετά τη λήξη του Συμποσίου, κατόπιν σχετικού αιτήματος που θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση mikedaki@go.uop.gr.

Σχόλια

Exit mobile version