home design

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους 5 Αργείους για τον ξυλοδαρμό του Ρουμάνου

Κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη απαγγέλθηκαν στους δύο από τους πέντε συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του Ρουμάνου το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στο χώρο της λαϊκής αγοράς στο Άργος. Οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή.

Οι φερόμενοι ως δράστες οδηγούνται αυτή τη στιγμή στην ανακρίτρια στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου προκειμένου να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Κρίσιμες στιγμές για τον Ρουμάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας που υπέστη τον ξυλοδαρμό διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Οι σημερινές εξελίξεις επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που μετέδωσε από την πρώτη στιγμή ι anagnostis.org ότι οι φερόμενοι ως δράστες είναι ντόπιοι Αργείοι αυτοί που χτύπησαν το Ρουμάνο, ενώ όπως σημειώνει ο δικηγόρος «τα κίνητρα ήταν προσωπικά».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version