home design 800x400

Κρίσιμη η κατάσταση του Ρουμάνου – 5 Αργείοι στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα μεταφέρονται οι πέντε Αργείοι, φερόμενοι ως κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του Ρουμάνου κατά τη διάρκεια συμπλοκής που έγινε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στο χώρο της λαϊκής αγοράς του Άργους.

Οι χειροδικίες είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ρουμάνου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Όπως δηλώνει ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Ο κος Λαμπρόπουλος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του anagnostis.org ότι είναι ντόπιοι Αργείοι αυτοί που χτύπησαν το Ρουμάνο, ενώ σημειώνει ότι «τα κίνητρα ήταν προσωπικά».

Ο δικηγόρος αναφερόμενος στη διαδικασία σημειώνει ότι αφού τους απαγγελθούν οι κατηγορίες από τον εισαγγελέα θα πάνε ανακρίτρια. Οι κατηγορούμενοι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναμένεται να παραπεμφθούν με την κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Πολίτης του κοσμου

    Μακάρι να ζήσει ο άνθρωπος, αν στη θέση του Ρουμάνου ήταν Έλληνας τι θα είχε συμβεί αναρωτιεμαι, εθνική συραξη ίσως;; ας συναιτισθουμε και ας αφήσουμε τις ακρότητες λοιπόν, όλοι άνθρωποι ενις Θεού είμαστε, να γίνουμε καλύτεροι ανθρώποι, να φτιάξουμε καλύτερες οικογένειες ώστε να έχουμε κ καλύτερη κοινωνία, απλά πράγματα, ας κάνουμε αυτοκριτική ως άτομα και να γίνουμε πολιτες του κόσμου!!!!!!!!

Exit mobile version