home design

My Grand Road και Τροχαία Ναυπλίου εν δράσει

Η My Grand Road σε συνεργασία με την Τροχαία Ναυπλίου επισκέφτηκαν ( 18/6/2021) το Δημοτικό Σχολείου Αγίου Αδριανού Ναυπλίου, όπου και υλοποίησαν στους μαθητές πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής.

Το πρόγραμμα είχε τρία μέρη, το Θεωρητικό, το Πρακτικό και η έκθεση οχημάτων.

Το θεωρητικό μέρος περιλάμβανε ενημέρωση των μαθητών από τον εθελοντή Σωτήρη Γιαννόπουλο και τον Διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου Αστυνόμο Α’ ΘΑΝΟ Κωνσταντίνο, στο θέμα της αναγκαιότητας της χρήσης ποδηλατικού κράνους και της ζώνης ασφαλείας καθώς επίσης οι μαθητές κατανόησαν το τρόπο που θα μπορούν πλέον να αναγνωρίζουν κάθε πινακίδα σήμανσης στο οδικό δίκτυο.

Το πρακτικό μέρος περιλάμβανε οδήγηση ποδηλάτου και πατινιού όπου οι μαθητές χρησιμοποιώντας το κράνος ασφαλείας, οδήγησαν στο προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που τοποθετήθηκε στο προαύλιο χώρο του σχολείου με την υποστήριξη του Αρχιφύλακα Μαρκόπουλου Πέτρου , του Αστυφύλακα Παπασαράντου Πέτρου και του εθελοντή μας Παπαδημητρίου Αθανάσιου.

Το τρίτο μέρος περιλάμβανε επίσκεψη των μαθητών σε οχήματα της Τροχαίας Ναυπλίου καθώς και σε Αγωνιστικό Αυτοκίνητο τύπου Ράλι. Αστυνομικοί ενημέρωσαν τους μαθητές για τα εξαρτήματα που έχει ένα όχημα της Τροχαίας καθώς και ο Βαγγέλης Λεβεντογιάννης ιδιοκτήτης του αγωνιστικού οχήματος ενημέρωσε όλους τους μαθητές εκτός από τα εξαρτήματα που έχει το αγωνιστικό του όχημά του, ότι «τρέχει» σε δρόμους κλειστούς , σε χώρους που επιτρέπονται οι αγώνες σύμφωνα με την νομοθεσία και δεν τρέχει στον οδικό δίκτυο.

Τέλος επιβραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές καθώς τους απονεμήθηκε Βεβαίωση Συμμετοχής στο πρόγραμμα από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Κόλλια Χρήστο , τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Λαθούρη Κωνσταντίνο και από τον Διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου Αστυνόμο Α ΘΑΝΟ Δημήτριο.

Οι δράση στέφθηκε με επιτυχία καθώς κατάφεραν όλοι οι συντελεστές του προγράμματος , Εκπαιδευτικοί, Αστυνομικοί, Εθελοντές και ο κ. Λεβεντογιάννης Βαγγέλης να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους μαθητές και ελπίζουμε οι γνώσεις αυτές μέσω των παιδιών να μεταφερθούν σε κάθε σπίτι και να υποστηριχτούν από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών.

Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού Ναυπλίου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευάγγελο Πιπέρη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδος για την πρωτοβουλία καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version