home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγία

Καλοκαιρινό Sport Camp Ναυπλίου: Άρχισαν οι προεγγραφές

Με πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα και πολλές δραστηριότητες ανοίγει τις πύλες του για ένατη συνεχή χρονιά το SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία, συνέπεια και γνώση για να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.

Το SPORT CAMP Ναυπλίου αποτελούν πτυχιούχοι φυσικής αγωγήςθεατρολόγοι & εκπαιδευτικοί εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία, και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό, και φιλόξενο στο ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και στο κολυμβητήριο τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους. Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση, ποδόσφαιρο, υδατοσφαίριση δημιουργική απασχόληση θέατρο, κατασκευές, ζωγραφική. Επίσης έχουν σχεδιαστεί μικρές πεζοπορίες, εκδρομές για μπάνιο στην Καραθώνα, επιτραπέζια παιχνίδια και προβολή ταινίας.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από 05/7/2021 έως και 30/7/2021 τις εργάσιμες μέρες 08:30-12.30) ή (08:30-13.45).    

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΤΟΚΑΤΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΛ:6936958902    ΕΜAIL:  [email protected]

NTEBEΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΗΛ:6942236748                ΕΜAIL:[email protected]

Υ.Γ 1. Χρειάζεται  το όνομα  του παιδιού, η ηλικία, τηλ κηδεμόνα, και σύμφωνα  με την ΚΥΑ ένα self -test κάθε  βδομάδα  από την έναρξη  και μετά. 
Υ.Γ 2. Θα υπάρχει  όριο  εγγραφών. 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button