home design 800x400

Γιατί το ΚΕΘΕΑ κάνει ποδηλατοβόλτα στο Ναύπλιο

Με εθελοντικές δράσεις, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, εγκαίνια νέων μονάδων, ενημερωτικά περίπτερα και εκδηλώσεις στις φυλακές, σηματοδοτούν τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).

Στο Ναύπλιο το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ έχει προγραμματίσει για τις 25 Ιουνίου ποδηλατοβόλτα στις 19:00 αφετηρία την Πλατεία Φιλελλήνων και τερματισμό στο Δημαρχείο, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Μετά το πέρας της ποδηλατοβόλτας θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο και θα πραγματοποιηθούν δράσεις εικαστικές, χορευτικές, αθλητικές και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

«Στάσου πλάι μου»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τις εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ:

«Με σύνθημα “Στάσου πλάι μου”, το ΚΕΘΕΑ απευθύνει μέσα από τις ανοικτές εκδηλώσεις του κάλεσμα επικοινωνίας, διαλόγου και συμμετοχής, ύστερα από μια μακρά περίοδο κοινωνικής απομόνωσης και περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Μέλη θεραπευτικών προγραμμάτων, γονείς, εργαζόμενοι, εθελοντές και φίλοι του ΚΕΘΕΑ επιχειρούν να μειώσουν τις αποστάσεις και να μεταδώσουν το μήνυμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς που στηρίζει όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία».

Σχόλια

Exit mobile version