home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Η ταλαίπωρη πινακίδα της Αγίας Τριάδας επιστρέφει, όχι όμως και ο ταχυδρόμος!

Λύση συνεχίζουν να ζητούν κάτοικοι της οδού Αγαμέμνονος στην Αγία Τριάδα αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από πέρσι, από τότε που κάποιος ιδιώτης αποφάσισε να σβήσει το όνομα της οδού από τις πινακίδες, για άγνωστο λόγο.

Μετά την τελευταία καταγγελία πριν από περίπου ένα χρόνο, το θέμα επανέρχεται πάλι στο προσκήνιο από καταγγελία αναγνώστη, που ζητά να μάθει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες για το εν λόγω θέμα αλλά και το αν σκοπεύουν οι υπεύθυνοι να προχωρήσουν σε αποκατάσταση των πινακίδων της οδού, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα για συγκάλυψη.

Όπως καταγγέλει ο πολίτης με επιστολή του στο anagnostis:

«Οι πινακίδες όπου αναγράφουν την οδό Αγαμέμνονος και τους αριθμούς των κατοικιών στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου, έχουν αλλοιωθεί-καταστραφεί, ενδεχομένως από κάτοικο της περιοχής, ειδικότερα παραπλανάται ο ταχυδρόμος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν τις αλληλογραφίες οι κάτοικοι.

Καλούμε τους αρμόδιους του Δήμου Ναυπλιέων, έστω και αυτήν την ύστατη στιγμή, να μεριμνήσουν για τους κάτοικους στην Αγία Τριάδα και να προβούν στην αποκατάσταση των πινακίδων στην συγκεκριμένη οδό (Αγαμέμνονος).

Υ.Γ1 Σε τι στάδιο βρίσκονται οι έρευνες για το ως άνω θέμα;

Υ.Γ2 Ποιος Αντιδήμαρχος παρέχει κάλυψη και προσπαθεί να σταματήσει τις έρευνες;»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button