home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γέμισε η Πελοπόννησος καναβουριές!

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Γέμισε η Πελοπόννησος καναβουριές!

Γέμισε καναβουριές η Πελοπόννησος, όπως φαίνεται από το αστυνομικό δελτίο αφού οι συλλήψεις για κατοχή ή καλλιέργεια κάνναβης είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλους τους νομούς.

Στην Αργολίδα, χθες 17 Ιουνίου, το πρωί συνελήφθη στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 35χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε σε αύλειο χώρο της οικίας του, -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -50- εκατοστών, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας σε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 26 ετών, αντίστοιχα, γιατί καλλιεργούσαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αγροκτήματος, -9- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,10- μέτρου.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- φυτά κάνναβης σε χάρτινα κύπελλα, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, στην οικία του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης.

Στην Αρκαδία, χθες βράδυ, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Επίσης, σε τοπική κοινότητα της Τρίπολης, σήμερα ξημερώματα, συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος, στη Λακωνία, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων, καθώς και -1- τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis