home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανατριχιαστική περιγραφή του γυναικοκτόνου

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της και μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε την πράξη του, το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από μαραθώνια κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι μετά από ακόμη έναν τσακωμό, σκότωσε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχής. Όπως σημείωσε, κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους η Καρολάιν τού ζήτησε να φύγει από το κρεβάτι τους και την ίδια ώρα η 20χρονη από τα νεύρα της πέταξε απότομα και με δύναμη το μωρό στην κούνια.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τον συζυγοκτόνο, ήρθαν στα χέρια και εκείνος την πίεσε με δύναμη στο πρόσωπο και στη μύτη, με αποτέλεσμα να της αφαιρέσει τη ζωή, πνίγοντάς την.

Ο νεαρός άνδρας απέδωσε την πράξη του στις κακές σχέσεις που είχε με την 20χρονη τον τελευταίο καιρό και στον τσακωμό που είχαν το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου όταν η Καρολάιν τον απείλησε ότι θα χωρίσουν και θα φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί της την 11 μηνών κορούλα τους.

Πρόσθεσε ότι όλα τα υπόλοιπα που ακολούθησαν, δηλαδή η υποτιθέμενη ληστεία, τα σκηνοθέτησε ο ίδιος, καθώς και ότι δεν είχε συνεργό.

Τραγική φιγούρα, εκτός από το νεογέννητο παιδί που δεν θα ξαναδεί ποτέ τη μητέρα του εξαιτίας του πατέρα του, είναι και η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία λίγες μόλις ώρες πριν την ομολογία του συζύγου, τον κρατούσε στην αγκαλιά της την ώρα του μνημοσύνου, χωρίς να ξέρει ότι αγκάλιαζε τον δολοφόνο του παιδιού της.

Σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που απεύθυνε ο εισαγγελέας ο 33χρονος συζυγοκτόνος κατηγορείται για:

  • ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (κακούργημα)
  • κακοποίηση ζώου (κακούργημα)
  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους υπόπτους (πλημμέλημα)
  • ψευδή κατάθεση κατ’εξακολούθηση στις αρχές (πλημμέλημα)

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος φέρεται να έχει πει: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα τί συνέβη». Φέρεται να πρόσθεσε ότι η σκηνοθεσία έγινε «για το παιδί του».

Το σκεπτικό του εντάλματος

Σύμφωνα με το ένταλμα, ο κατηγορούμενος δεν έχει αναστολές, πράγμα που καταδεικνύεται από το έγκλημα αυτό καθαυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ένταλμα επισημαίνεται ότι θεωρείται ύποπτος φυγής εξαιτίας της επαγγελματικής ιδιότητάς του και της οικονομικής του άνεσης. Επίσης, θεωρήθηκε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, καθώς ελήφθη υπόψη ο τρόπος θανάτου της Κάρολαϊν, η σκηνοθετημένη ληστεία και η προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών.

Η δήλωση του δικηγόρου του 33χρονου πιλότου

Μετανιωμένος και συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της 20χρονης συζύγου του, Καρολάϊν δηλώνει μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Σπύρου, ο 33χρονος πιλότος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος «ξαλάφρωσε» με την ομολόγια του για την τέλεση της δολοφονίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis