home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFirst Featured

Το πλωτό παλάτι με τους Ρώσους μεγιστάνες στο Ναύπλιο

Ένα εντυπωσιακό mega yacht έκανε την εμφάνισή του την Τρίτη 15 Ιουνίου στο Ναύπλιο, φιλοξενώντας Ρώσους μεγιστάνες, οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Το «O’ Pari» είναι ένα επιβλητικό σκάφος που μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον με την εξαιρετική ναυπηγική του και τα κομφόρ που προσφέρει στους πελάτες του.

Πρόκειται για το νέο απόκτημα της Golden Yachts που ανήκει στην οικογένεια Δράγνη, με αισθητική που κατάφερε να του εξασφαλίσει ένα εξώφυλλο στο έγκυρο διεθνές περιοδικό «Boat International».

Το «Ελληνικό έπος των θαλασσών»

Το «Ο’Pari» φέτος θα κοσμήσει τις ελληνικές θάλασσες προσφέροντας συναρπαστικές κρουαζιέρες στα νησιά μας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τους γνώστες, είναι το «ελληνικό έπος των θαλασσών». Πρόκειται για ένα super luxury yacht 95 μέτρων με κορυφαίες ανέσεις, τον σχεδιασμό του οποίου υπογράφει το επιτυχημένο Studio Vafiadis. Οι διεθνώς διάσημοι δηλαδή αρχιτέκτονες Τζόρτζιο και Στέφανο Βαφειάδης, με πελάτες γνωστούς businessmen και jet setters απ’ όλο τον κόσμο. Το νέο απόκτημα της Golden Yachts αποτελεί ήδη θέμα συζήτησης στα διεθνή ναυτικά σαλόνια και κάνει υπερήφανους τους Ελληνες, καθώς κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στα ναυπηγεία του Περάματος.

Φινέτσα, άνεση, αεροδυναμικό σχήμα

Ο συντάκτης του έγκριτου περιοδικού «Boat International» κάνει λόγο για ένα πλωτό παλάτι στο οποίο κυριαρχούν η φινέτσα, η άνεση και το εκλεπτυσμένο γούστο ενώ οι ειδήμονες του χώρου το κατατάσσουν ανάμεσα στα πέντε ωραιότερα γιοτ παγκοσμίως

Στους ιδιαίτερα ευρύχωρους χώρους φιλοξενίας (εννέα καμπίνες και δύο σουίτες) το προχωρημένο interior design και η προσοχή στη λεπτομέρεια ανεβάζουν την εμπειρία της κρουαζιέρας σε άλλο επίπεδο, συγκαταλέγοντας το «O’Pari» σε ένα από τα πέντε ωραιότερα γιοτ παγκοσμίως.

Το αεροδυναμικό του σχήμα εντυπωσιάζει εξωτερικά, ενώ εσωτερικά κλέβουν την παράσταση τα ζεστά χρώματα του ξύλου σε συνδυασμό με τη φωτεινή υπόλοιπη χρωματική παλέτα που επικρατεί στο περίφημο σκάφος. Στις πολυτελείς σουίτες και καμπίνες επικρατούν το λευκό και το μπεζ, ενώ οι πολυθρόνες και οι καναπέδες είναι ντυμένοι με δέρμα και σαμουά. Η master bedroom διαθέτει δικό της σαλόνι και dressing room, ενώ στα μπάνια γοητεύει το κοντράστ μεταξύ μάρμαρου και ξύλου.

Πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία

Μαζί με την άνεση και την υψηλή αισθητική το «O’Pari» αποθεώνει και την υψηλή τεχνολογία, αφού σε κάθε του χώρο υπάρχει δορυφορική τηλεόραση, home cinema, Ιντερνετ και υπερσύγχρονα ηχοσυστήματα. Η τραπεζαρία χωρά άνετα μέχρι και 20 άτομα και είναι εξοπλισμένη με φίνα πορσελάνινα σερβίτσια, κρυστάλλινες κανάτες, πανάκριβα ποτήρια και επάργυρα μαχαιροπίρουνα.

Η πολυτέλεια κυριαρχεί ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους. Στην πλώρη του σκάφους το ξύλινο και ειδικής κατασκευής σαλόνι προσφέρεται για απογευματινά κοκτέιλ με θέα τα καταγάλανα νερά και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, ενώ ένα ακόμα από τα δυνατά σημεία του «Ο’Pari» είναι ο ειδικά μελετημένος φωτισμός του που γλυκαίνει υπέροχα το θαλασσινό σκηνικό μόλις ο ήλιος πέσει. Την ημέρα τα decks προσφέρονται για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση σε design καναπέδες με δροσερά smoothies από το μπαρ. Μετακινούμενα τζάμια ενώνουν έξυπνα τους εσωτερικούς με τους εξωτερικούς χώρους προσφέροντας την αίσθηση του ενιαίου.

Αγάπη για την τέχνη

Το υπερπολυτελές γιοτ μήκους 95 μέτρων που ανεβάζει την εμπειρία της κρουαζιέρας σε άλλο επίπεδο διαθέτει κορυφαίες ανέσεις και σύγχρονο σχεδιασμό που υπογράφουν οι Τζόρτζιο και Στέφανο Βαφειάδης του διεθνώς διακεκριμένου Studio Vafiadis.

Εμφανής σε όλο το σκάφος είναι και η αγάπη για την τέχνη, αφού σε διαδρόμους, καμπίνες και σαλόνια εντοπίζει κανείς εξαιρετικές δημιουργίες. Παράλληλα, τα custom made έπιπλα από το Studio Vafiadis, που εδρεύει στη Ρώμη, υμνούν τη μίνιμαλ αισθητική, με χαμηλούς, αναπαυτικούς καναπέδες και τραπέζια να δημιουργούν μια οικεία, ζεν ατμόσφαιρα.

Αρχαιοελληνικό όνομα

Οσο για την ονομασία του «O’Pari»: «Η ρίζα του ονόματος είναι αρχαιοελληνική. Το όνομα Πάρις προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, ενώ το “Ω” υπήρξε έκφραση επίσημου χαιρετισμού», δηλώνει στο «Boat International» o Πάρις Δράγνης, ο οποίος δραστηριοποιείται στις πολυτελείς κρουαζιέρες.

Διαβάστε Ακόμα: Δώρο έκπληξη με Corvette που ανέβασαν μυστικά σε σκάφος στο Ναύπλιο.

Το «O’Pari» στο λιμάνι του Ναυπλίου

Το φινετσάτο σκάφος βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ναυπλίου με τους εκλεκτούς φιλοξενούμενους να απολαμβάνουν τις ομορφιές της Αργολικής πρωτεύουσας, ενώ γυρνώντας το βράδυ σε αυτό, κάποιον από τους αυτούς θα τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button