home design 800x400
home design 1170Χ320

Εξόρμηση του ΚΕΘΕΑ από το Ναύπλιο στην Κόρινθο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Εξόρμηση του ΚΕΘΕΑ από το Ναύπλιο στην Κόρινθο
ΚΕΘΕΑ Κύτταρο Οξυγόνο Ναύπλιο

Εξόρμηση του ΚΕΘΕΑ προγραμματίζεται από το Ναύπλιο στην Κόρινθο, για τις επόμενες μέρες με στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ –ΟΞΥΓΟΝΟ με έδρα το Ναύπλιο σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων προγραμματίζει ενημερωτική δράση την Πέμπτη 17/06 και την Παρασκευή 18/06 στην Κόρινθο, στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως 13 και ώρες 10.00 έως 14.00.

Τις ανωτέρω ημέρες και ώρες το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση αναφορικά με θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (αλκοόλ, ναρκωτικά) και προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο.

Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικής συνάντησης για όποιον αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα προσωπικά ή για κάποιο μέλος της οικογένειάς του.

Οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν με σεβασμό στο απόρρητο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ –ΟΞΥΓΟΝΟ στο τηλ. 27520-25083.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis