home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φωτιά σε φανοποιείο: Πώς γλίτωσαν τα χειρότερα στο Λυγουριό

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν στο Λυγουριό, με τη φωτιά στο φανοποιείο να περιορίζεται χάρη στην έγκαιρη επέμβαση περίοικων, πυροσβεστών και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου με πυκνό καπνό να βγαίνει από την επιχείρηση. Αμέσως γείτονες κινητοποιήθηκαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν ο φανοποιός με το γιο του, σβήνοντας τη φωτιά.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο σημείο οχήματα της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο όπου εξασφάλισαν ότι δεν θα δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα από τις εύφλεκτες ύλες που υπήρχαν στο χώρο και κυρίως τις φιάλες ασετιλίνης.

Πώς εκδηλώθηκε η φωτιά

Στην επιχείρηση υπήρχε μέσα ένα τρακτέρ το οποίο είχε πάει για επισκευή. Είχε πέσει ένας τοίχος πάνω στο καπό, κάτω από το οποίο βρίσκεται η μπαταρία και το πήγε ο ιδιοκτήτης στο φανοπείο για να το φτιάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις μεσημεριανές ώρες και ενώ το φανοποιείο ήταν κλειστό, πήρε φωτιά η μπαταρία. Προφανώς είχε χτυπηθεί κάτω από το καπό από το κομμάτι του τοίχου που είχε πέσει.

Ευτυχώς οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μικρές γιατί πρόλαβαν να φθάσουν στο σημείο και να σβήσουν τη φωτιά εγκαίρως. Ωστόσο αν το περιστατικό ειχε συμβεί τη νύχτα η ζημια θα ήταν μεγάλη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis