home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΚοινωνία

Τρίπολη: Συμβολικές εικονίτσες για τις Πανελλήνιες χάρισε ο δήμαρχος στους μαθητές (video)

Το 1ο Γενικό Λύκειο επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (11-06) ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Στέφανο Χατζόπουλο, με σκοπό να δωρίσουν στην Διεύθυνση του σχολείου, εικόνες, που θα διανεμηθούν σε μαθήτριες και μαθητές, την Δευτέρα (14/6/2021), στην έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Κατά την επίσκεψή τους στη σχολική μονάδα, τόσο ο κ. Τζιούμης, όσο και ο κ. Χατζόπουλος, συνομίλησαν με εκπαιδευτικούς, αλλά και με τον Διευθυντή κ. Βασίλειο Ροζή.

Ο Δήμαρχος, στις δηλώσεις του, ανέφερε τα εξής: «Ένα συμβολικό δώρο με ευχές από τον Δήμο παραδόθηκε σε όλα τα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Τρίπολης, ώστε τα παιδιά στις πανελλαδικές εξετάσεις να έχουν καλή επιτυχία».

Ο κ. Τζιούμης θέλησε να δώσει και το δικό του μήνυμα στους συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων, λέγοντας: «Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν ένα σταθμό στην πορεία της ζωής των παιδιών, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν καλή επιτυχία, ακόμη και τα παιδιά που δεν θα πετύχουν τον αρχικό τους στόχο, διότι κι αυτό συμβαίνει. Δεν σημαίνει ότι σταματά η ζωή εδώ, υπάρχουν πολλές δυνατότητες, πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και να κάνουν στη ζωή τους, έτσι ώστε να είναι επιτυχημένοι και πιστοί πολίτες, ανεξάρτητα αν έχουν περάσει ή όχι σε κάποια σχολή».

Διαβάστε ακόμα

Ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Βασίλειος Ροζής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον κ. Χατζόπουλο για τις ευχές και τα δώρα τους, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμο Τρίπολης, για τη γενικότερη στήριξη του σχολείου τόσο στην υποδομή του σχολείου, όσο και στην υλικοτεχνική».

Τέλος, ο κ. Χατζόπουλος, με την ιδιότητά του, ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές για την προσπάθειά τους μέχρι τώρα, ενώ ευχήθηκε κι εκείνος με τη σειρά του «καλή επιτυχία» στους συμμετέχοντες των εξετάσεων. «Ευχόμαστε σε όλους να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα με καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και ηρεμία, και να έχουν καλά αποτελέσματα. Ως Δήμος Τρίπολης, ευχόμαστε να είμαστε στους Δήμους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button