home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φορέματα από Άργος και Καλαμάτα με όχημα τον Οίκο Υψηλής Ραπτικής Dior

Καλλιμάρμαρο

Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο αναμένεται να παρακολουθήσουν live την Πέμπτη τη συλλογή ενδυμάτων “Made In Greece“, που θα παρουσιάσει ο διεθνής Οίκος Υψηλής Ραπτικής Dior.

Η συλλογή που θα παρουσιαστεί στις 20:00 το απόγευμα της 17ης Ιουνίου όταν θα ξεκινήσει το project “Dior Celebrates Greece”, έχει σχεδιαστεί και έχει ραφτεί από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων το Άργος και η Καλαμάτα. Η συνεργασία τους μάλιστα με τον Οίκο Υψηλής Ραπτικής Dior, αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των εκδηλώσεων στην Αθήνα.

Επίσης, ο διεθνής Οίκος για να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που θα δημιουργήσουν τα εντυπωσιακά φορέματα, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών (από το Σουφλί μέχρι την Καλαμάτα) όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί, να παρακολουθήσουν Live σε κατάλληλους ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Με τις εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες, ο Οίκος τιμά τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μέρος του οποίου είναι το defile στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τις εικόνες της Αθήνας και της Ελλάδας να φθάνουν παντού, όπως και η μοναδικότητα των δημιουργιών του Dior με τα ελληνικά στοιχεία και την ελληνική σφραγίδα.

Για το στήσιμο και την υλοποίηση του project στην Ελλάδα, ο Dior έχει προσλάβει εκατοντάδες Ελληνίδες και Έλληνες επαγγελματίες, από εταιρείες παραγωγής, μέχρι φωτογράφους, καλλιτέχνες, τεχνίτες, μουσικούς και τεχνικούς.

Ο Οίκος Dior παρουσιάζει 5 δισ. πωλήσεων ανά έτος και το 60% αυτών να είναι στην Ασία, κάτι που για την Ελλάδα αποτελεί ένα ισχυρό όχημα για να προσελκύσει μια τεράστια αγορά ανθρώπων που ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τουρισμό κοινωνικών ομάδων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis