home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΟικονομία

Περιμένουν πώς και πώς το φυσικό αέριο στην Τρίπολη

Η εταιρεία Hengas παρουσίασε το αναπτυξιακό σχέδιο της για τη διανομή φυσικού αερίου στην Τρίπολη. Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, ενώ, νωρίτερα, στη Μεγαλόπολη, έγινε η τελετή αγιασμού της έναρξης των εργασιών των αντίστοιχων υποδομών.

Στην Τρίπολη περιμένουν πώς και πώς την έλευση του φυσικού αερίου, με τον δήμαρχο Τρίπολης, σε δηλώσεις του, να αναφέρει πως η έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, το οποίο αναμένεται, εφόσον υλοποιηθεί απρόσκοπτα, να δώσει αναπτυξιακή ώθηση σε Τρίπολη και Αρκαδία, λόγω της μείωσης του κόστους θερμανσης αλλά και μέσω της παροχής θέσεων εργασίας.

Στην εκδήλωση της Τρίπολης παραβρέθηκε το σύνολο, σχεδόν, των αιρετών εκπροσώπων της περιοχή, μεταξύ αυτών οι Δήμαρχοι Β. Κυνουρίας και Γορτυνίας, κ. Καμπύλης και Κούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιουμης, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατουλης και ο Κων/ος Μουσουρουλης, υπεύθυνος για το πρόγραμμα αξιοποίησης των πόρων που θα διοχετευτούν εκ του Ταμείου Ανάπτυξης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button