Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΠεριμένουν πώς και πώς το φυσικό αέριο στην Τρίπολη

Περιμένουν πώς και πώς το φυσικό αέριο στην Τρίπολη

Μείωση κόστους και θέσεις εργασίας στα οφέλη που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή. Η εκδήλωση της Hengas στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Σχετικά

Περισσότερα

Η εταιρεία Hengas παρουσίασε το αναπτυξιακό σχέδιο της για τη διανομή φυσικού αερίου στην Τρίπολη. Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, ενώ, νωρίτερα, στη Μεγαλόπολη, έγινε η τελετή αγιασμού της έναρξης των εργασιών των αντίστοιχων υποδομών.

Στην Τρίπολη περιμένουν πώς και πώς την έλευση του φυσικού αερίου, με τον δήμαρχο Τρίπολης, σε δηλώσεις του, να αναφέρει πως η έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, το οποίο αναμένεται, εφόσον υλοποιηθεί απρόσκοπτα, να δώσει αναπτυξιακή ώθηση σε Τρίπολη και Αρκαδία, λόγω της μείωσης του κόστους θερμανσης αλλά και μέσω της παροχής θέσεων εργασίας.

Στην εκδήλωση της Τρίπολης παραβρέθηκε το σύνολο, σχεδόν, των αιρετών εκπροσώπων της περιοχή, μεταξύ αυτών οι Δήμαρχοι Β. Κυνουρίας και Γορτυνίας, κ. Καμπύλης και Κούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιουμης, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατουλης και ο Κων/ος Μουσουρουλης, υπεύθυνος για το πρόγραμμα αξιοποίησης των πόρων που θα διοχετευτούν εκ του Ταμείου Ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ριβιέρα
Home design