Home design
home design

Φόβος και τρόμος σε Μεσσηνία και Ηλεία

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Φόβος και τρόμος σε Μεσσηνία και Ηλεία
17χρονος κατηγορείται για κλοπές από σπίτια σε χωριά του Ναυπλίου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Πύλου-Νέστορος και Κορώνης, 18 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και αποπειρών αυτών σε οχήματα και σπίτια, σε χωριά των Δήμων Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας Μεσσηνίας καθώς και σε περιοχή της Ηλείας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη, προέκυψε ότι ο νεαρός, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 9.5.2021 έως και την 1.6.2021, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας Μεσσηνίας καθώς και σε περιοχή της Ηλείας, διέπραξαν συνολικά 11 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και τρεις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα καθώς και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, φορητοί ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, παλαιά νομίσματα, είδη ρουχισμού, προσωπικά έγγραφα κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένας 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος παρείχε συνδρομή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis