home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Επετειακή» αιμοδοσία στα Φίχτια

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Επετειακή» αιμοδοσία στα Φίχτια
Έδωσαν αίμα στο Άργος

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, επέτειος που εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Φιχτίου από 16:30 έως 19:30. Πρόκειται για συνδιοργάνωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» και του Δημοτικού σχολείου Φιχτίου, με την αρωγή του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Φιχτίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μόνο με ραντεβού. Καλέστε το 6987765064 και κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού.

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη εορτάζεται στις 14 Ιουνίου κάθε έτους. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και προϊόντα αίματος για μετάγγιση και για την κρίσιμη συμβολή των εθελοντών αιμοδοτών στα εθνικά συστήματα υγείας.

Τα ασφαλή προϊόντα αίματος και η μετάγγιση τους αποτελούν κρίσιμη πτυχή της φροντίδας και της δημόσιας υγείας. Σώζουν εκατομμύρια ζωές και βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής πολλών ασθενών κάθε μέρα.

Η ανάγκη για αίμα είναι καθολική, αλλά η πρόσβαση στο αίμα για όλους εκείνους που τη χρειάζονται δεν είναι. Η έλλειψη αίματος είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Για να διασφαλιστεί ότι όλοι όσοι χρειάζονται ασφαλές αίμα έχουν πρόσβαση σε αυτό, χρειαζόμαστε εθελοντές αιμοδότες που δίνουν αίμα τακτικά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis